marieu Kan Biely kvet díky!
Zima mi jde, teda spíš příroda.
marieu Kan Biely kvet díky!
Zima mi jde, teda spíš příroda.
continuity muj mentalni vel je -22 ![]()
Pavlena muj taky! Sem spokojena![]()
711990 pocki, tak to ti vyslo tak 7, ne..?!?! ![]()
Pavlena jezis tys napsala -22
ja cetla 22
vyslo mi 22 lol. Minus 22 by bylo 9 no![]()
marieu sice oneskorene ale aj tak. Gratulujem k narodeninam

Také se přidávám, krásná fotka.
continuity Ehm, -32![]()
Sweet Potato -33
a teď nevím, jestli je to dobrý nebo špatný
Normáne som sa dala zlakat a vyslo mi ze mam 20 rokov. Len neviem ci je to dobre alebo zle. Asi by som uz nechcela mat znovu 20, vlastne mi moj vek vyhovuje. Iba ked som minule tancovala a spievala s krpcami v kuchyni dcera sa podozrivo z chuti smiala teda skor rehotala ![]()
crazydaisy akoze mas -33 rokov alebo svoj vek minus 33? ![]()
Vlastne sa este len narodis ![]()
Janulik03 Můj současný věk -33let![]()
Mně je pětadvacet, to jsem tady asi nejstarší, co?
Dočítám... tak přeji všechno nejlepší dodatečně. A potvrzuji, že čtyřicítka (+) je super! Prsten se mi moc líbí.
dzizisketa Ne, nejstarší jsem podle toho testu asi já, protože mi vychází 40. Čímž bych ten test reklamovala, protože jak mi potvrdí rodina i kamarádi, můj skutečný mentální věk je tak asi pět let ;o)
Tak mne je 28
to by šlo..
Janulik03 tiež mám 20. No to som bola riadne tela, tak neviem či sa mám tešiť
. Radšej by som brala telo dvadsiatky ![]()
Sweet Potato jakože 8? ![]()
Slehla jsem si další Ibalgin a konečně me přestala bolet hlava haleluja! ![]()
(Trochu me netěší, že jsem tak v půlce tohoto kola migrény, ale to bude až zítra).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.