Kan dik hrozne tu fuka a je zima
Co Vám dnes udělalo radost.?.
34 ![]()
Evaeva Když jsem zkusila naklikat samé Ano, tak to hází 49, samé ne 23 a něco mezi 25. Takže mentální mládí se nejspíš pozná podle toho, jak moc je člověk negativní ;o)
Tak jsem se zúčastnila a prý 17. To bych úplně nechtěla,dělat znovu řidičáky ![]()
DruI jako v pubertě. To by odpovídalo;)
continuity -26
já tuším, že nikdy pořádně nedospěju
Minus 17, to dobry. A pak jeste cestou do prace potesilo tohle, snad nezmrznou...

continuity Mně je mínus 36 :-).
999 U tebe mě to nepřekvapuje
ty na to totiž i vypadáš ![]()
999 mně to připomina mistnost v Microsoftu, kde mívali takové předváděcky ruznych technologií. A kamery ukazovali pohlaví a věk ( bylo to demo obchodu budoucnosti, kde vejde klient a prodavač na už na obrazovce vidi celou jeho historii).
No ale ten věk byl u žen nastaven asi -5, akorát mě to dalo snad -15. To už ani nebyl kompliment, to jsem fakt bavila.
Mně udělal radost muž - koukal na nějakou mojí starší fotku v mobilu a říkal, že jsem dřív byla strašně hubená (nebyla) a že teď vypadám mnohem líp (nevypadám). Pak řekl, že ale okna už vypadají hrozně a šel a umyl je.
Já ho snad ani nebudu pouštět ven a odvolám embrago na další lego :-D.
Dobrý den, jsem barbucha a je mi 19 ![]()
Bowle Uf, no to jsem ráda, že v tom nejsem jediná:-D. Ale ty moje odpovědi ,,nemám sen, nemám plán, nevadí mi žít sama,,
Karja mě vyšlo 31 a celkem bych řekla, že to dobře. Ve 30 člověk ví, co chce a zároveň je ještě dostatecně mentálně pružný, aby se přizpůsobil změně.
999 vyšlo mi to samý![]()

dnešní procházka se psem mi udělala velkou radost!
999
zcela jistě!
999 Jo, já si myslím, že důchodovej věk mě minul jentaktak!
Vyšlo mi 32, tak jsem si tu připadala, jak mentální stařena, ale tys to tak hezky shrnula, díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.