Kan No já jsem taky hrozný pěstitel. Při mý roztržitosti buď přeleju/zaleju 2x, nebo nechám uschnout, bo si nevšimnu, že už jsou to zas tři týdny, co jsem to tu obešla s konví naposled. Takže u mne vydrží fakt jen to nejodolnější, jako ten potos nebo filodendron. Tohle "dědictví po předcích" bude taková zatěžkávací zkouška mé pozornosti. Musím napřít značné úsilí 
Ale naprosto fenomenální kytka je zamiokulkas. Tu jsem objevila teprve vloni, když se dala přikoupit na Rohlíku. Dovezli mi pár takových chudinek a z nich už jsou teda dost mackové. Je až strašidelný, jak se objeví taková tuhá tyčka, co roste téměř před očima a za týden to má nový světlezelený dlouhý listnatý šlahoun. Jak jsem byla hamoun, mám těch menších šest a začíná to tu být jak v džungli.
A k vánocům jsem sama sobě nadělila jednu velkou rostlinu, tak 80 cm měla cca, a teď už šplhá po zdi, sráží mi obrazy nad sebou, přes metr mají ty nové výhony určitě. Konečně kytka, kterou snad nezahluším, naopak je možný, že vytlačí z bytu mne 
Ještě bych si chtěla koupit ten slaměný obal na květináč, má ho myslím Potrefenáhusa , viděla jsem ho v HM Home, ten by mu slušel.
Něco takovýho mám: