katkas wow, měním Prahu za katastr obce. To by se běhalo
Co Vám dnes udělalo radost.?.
katkas Krása! Ta druhá fotka působí tak dramaticky.
katkas to je krasny katastr! ![]()
katkas No tomu říkám katastr! To bych snad ani nepracovala, jen chodila na procházky:-D
katkas nadhera
Vilemina krásný fotky
katkas s vaše taky boží ![]()
Ted jsem si teprv uvedomila, ze kdybychom chteli na delsi prochazku do prirody, coz je od nas nejbliz asi do pruhonickyho parku, tak budem nejen v jinym okrese, ale i v jinym kraji. Takze asi budem muset dal krouzit tady po nasem okruhu kolem Botice, kde je hlava na hlave.
Stejne tak v jinem kraji je moje oblibena zasilkovna v Čestlicich, kde nikdy nikoho krome obsluhy nepotkam.
Kokoska Aha, já se mylně domnívala, že Praha je celej katastr. Nevím proč teda...
Karja jenze tyhle dve obce 4 km od nas uz nejsou Praha :(
katkas Wow, katastr obce Harrachov?! Nebo Rokytnice n/Jiz.??
Jako na tu bídu jsme taky obec celkem vyhráli. Minulý týden jsem zas navštívila místo, kde bych si uměla představit dům! Louky, kravičky, výhledy, a vše v katastru krajskýho města.
Kokoska Aha, to mi nedošlo;-)
Karja no, a jeste je kazda v jinym okrese :) my jsme tady uplny hranicari, tady vyjet si ted na kole mas nekolikere prekroceni tam i zpatky. Jestlipak ma Babis u sebe cestne prohlaseni, kdyz jezdi z Pruhonic do Prahy?
Doufala jsem, že vám udělám alespoň trochu radost. Vcera to byla nahoře pohádka. Jsme na lockdown v zimním bytě v Rokytnici, tohle je foceno nahoře na Lysé hoře. Při kombinaci 3 leté dítě, 2 pracující rodiče, zavřené všechno, mne tohle drží nad vodou.
katkas opravdu krasa, to jste zvolili dobre
Aranel Rokytnice :) No už si hledáme nemovitost na koupi (teď tu máme podnájem).
Mne vyslo 31 a za 3 tydny mi bude 33.
Karja Neboj, příšerka mi procházky dál než 1 km nedovolí, takže se se sambem musíme střídat.
katkas krása!
a zimní byt, to je boží, to mě pobavilo. Já bych brala bezdětí byt.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.