tv Ale to by byl taky dobrý byt ! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska my jsme taky na hranici, ale máme tu ten Prokopák. Ale s případnými výlety je to na hlavu. Včera mi mamka říkala, že chtějí k Praze připojit Prahu západ a východ, to by bylo fajn, ale nikde jsem to nenašla.
Do radostnýho vlákna moc nepřispívám, ale dneska se to hodí. Včera jsem strávila 2 hodiny na procházce slunnou Stromovkou s kamarádkou, kterou jsem neviděla už půl roku a ohromně mě to nabilo.
A dneska neplánovaná procházka s jinou kamarádkou. Navíc dítě v kočárku v obou případech spalo, což rozhodně není standard.
Lockdown jsem zatím dodržovala, ale hrozně mi to leze na mozek a musím říct, že jsem zas ožila, jako by ze mě spadla těžká deka.
Jo a z vyšetření dítěte vyplynulo, že to není satan ani nemá vážnej neurologickej problém, ale diagnózu, která by se měla úplně vyléčit a posunuli nám termín další návštěvy na mnohem dřívější.
K tomu všemu si mám vybrat dárek ke kulatinám (taky letos mám) a to blížící se jaro, no cítím se skvěle jako už dlouho ne.![]()
Evaeva ja myslim, ze tyhle priprazske hranice moc nikdo nehlida. Vcera jsem jela do tech Cestlic, protoze jsem bez rozmysleni vybrala tamni zasilkovnu, a byl docela provoz a ani stopa po policajtech.
Len tak to ti moc preju, hlavne ze se s ditetem da vsechno vyresit. Ja jsem vetsinu kamaradek nevidela pres rok, nejaky ten "babinec" mi fakt chybi. Pres internet to neni ono.
Kokoska Denně jezdím z Prahy do Čestlic a nehlídá se nikde. Pár dní na začátku byli zašití na kruháči u Lidlu ale nikoho nestavěli. Mám pocit, že mezi Prahou Středočeským nikdo moc neřeší.
Kokoska Děkuju, to je samozřejmě zpráva nejlepší.
A přesně jsme si dneska říkaly jak to bude krásný, až se budem moct sejít legálně a dát si někde na zahrádce kafe do porcelánu.![]()
andulka01 mam pocit, ze ted uz ani jinde na hodne mistech, kde driv byly hlidky, neni nikdo. Syn rikal, ze na ceste Praha-Chomutov-Praha videl jedno auto nekde na Barrandove.
Kokoska Denně jezdím z Prahy do Čestlic a nehlídá se nikde. Pár dní na začátku byli zašití na kruháči u Lidlu ale nikoho nestavěli. Mám pocit, že mezi Prahou Středočeským nikdo moc neřeší.
no, tak možná tam na té straně, to máte fajn, u nás směr od Slap chytají na Zbraslavi dnes a denně, ve dne v noci, jedou jako fretky. Je to super, místo abych byla za 8 minut v zakázané Praze na nákupu, objížděla jsem přes půl hodiny půlku Prahy - západ, aby před Lidlem v Jesenici byla fronta až do ... řiti
tudíž se děti musely obejít bez svých oblíbených lidlovských specialit, prskaly samozřejmě, já naštvaná a unavená, ve vesnickém coopu velký týdenní nákup nedám, naposled tam měli přesně 1ks velkého bílého jogurtu. No nic, do radostného vlákna hlásím, že muž se nám po měsíci vrátil, takže ten bude mít pracovní povolení a na nákupy tudíž bude jezdit on. A mám vyřešeno ![]()
andulka01Na Barandově straší docela pravidelně a zastavují, ale byli v pohodě a stačilo jim čestný prohlášení, že jedeme na veterinu (jeli jsme). Zato tady u nás v Berouně jsem je viděla hned za cedulí Beroun, je tam takový přírodní parkovišťátko, odkud lidi vycházejí na trasu po značce. A i tam teda byli blbě, protože katastr obce končí asi až o 2 kiláky dál. Ale možná tam byli jenom zašitý :-D.
Udelala mi radost vlada, ze nam vsem poslala $1400 jakozto financni ulevu v pandemii. Ja sice pracuju, ale penize navic se mi budou velice hodit pri zarizovani bytu ![]()
MP Marge ale to je od vlády hezký
Ať se ti dobře zařizuje.
Tak Betty Diky ![]()
Tak po týdnu update: babiččin Večerníček už má skoro list a klube se druhý výhonek ![]()

A podle toho testu na předchozích stranách mi je sladkých 22. Řekla bych, že tam mi body nahonilo to dělání věcí na poslední chvíli a nechuť vstávat ![]()
Ovšem ta mrcha váha mi naopak přidává 5 let ![]()
Dnes je prý světový den štěstí.
Važme si každého dne, každé maličkosti.
Jennyfor kytka boží
držela jsem palce. tak ať ji rychle přibývají další listy. a vecernicek je skvělý jmeno
Jennyfor Večerníček mi udělal radost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.