Antje Já se s dovolením vetřu s poznámkou, že zamioculcas se stará sám.
Super nenáročná a krásná rostlina. Osvědčilo se mi si ho moc nevšímat a zalévat tak jednou za dva týdny. Co jsem ho přemístila na míň dostupnou polici, tak prosperuje ještě víc (asi ho tu zalívám jen vzácně). Jo a vůbec mu nevadí tma, narozdíl od většiny pokojovek.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jennyfor Taky mám zamio a potvrzuji, ale ten filodendron já teda taky neumím.
Len dekuji moc, to je kytka pro me .
Antje ta kytka roste fakt sama. Já jo nakonec musela vystěhovat na balkón, že tam jako chcípne a já ho v klidu vyhodím. Ještě na podzim žil, tak jsem zvědavá, jestli přežil zimu. Jo a za to léto na balkoně ho dvakrát zalil syn jinak nikdo.
Evaeva dekuji, ted jeste ho nekde koupit !
Antje To nebude problém, mám pocit, že ho vidím v každom kvetinárstve.![]()
Biely kvet dekuju, podivam se , ale tady je snad jen to Babisovo v OC.
Antje hornbach i ikea ho maji:)
rasaNori nemame tu ani jedno. Jen male OC .
Jennyfor zamiokulkas máme v práci asi dvoumetrový. Letos nám i kvete. Musím říct, že celkem bez peče, protože občas si někdo vzpomene a zaleje ho, ale určitě ne pravidelně. Stojí za rohem u okna a pod klimatizací, takže v létě kosa v zimě vedro, když na něj fouká.
Renusatko Niekedy ho odfoť, taký veľký som ešte nevidela. ![]()
Biely kvet Ja jsem myslela do šířky. Vyšší asi než metr bude jen kousek, ale ve velkém květináči, hodně rozrostlý. Jestli si vzpomenu, tak vyfotím. Minulý týden jsme na něm studovali ty květy, tak jsem si říkala, jak se u tam daří.
Včerejší výlet mi udělal radost, 23km, ale dnes mě docela bolí nohy.![]()
![]()

Udělala jsem si radost jarní výzdobou
. Všude sníh, tak aspoň doma kousek jara. 
EDITH4B já jsem už taky zdobila, jen je to ve vlákně s kytkami.
Dětem dorazilo tvoření z DDM, a už se ptají, kdy přinesu ze sklepa Velikonoce. Dnes jsem to nestihla, tak asi zítra.
continuity viděla jsem
. Musíme si to jaro přivolat!
A ještě to tady trochu vytapetuju, Švejdík už visí. 
tv ty jo, to je sněhu. Já myslela, že jsi odněkud z Vysočiny.
EDITH4Bja vyrábím jaro na balkoně už tak minimálně měsíc, moc to teda nefunguje. Včera jsem to preventivně zas přikrývala.
Ale já mám vždy pocit, že přišlo jaro az kolem mych narozenin a na to je ještě pár dní čas.
EDITH4B juuu a velmi se tam hodi..!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.