Moja mama ovladala stare SPZ-ky pomaly pol dediny, nie iba SPZ-ku nasho aktualneho ci stareho auta. Obiehalo nas nejake auto a mama kukla na SPZ-ku, to je XY. Islo dalsie a mama, to je YZ. A to nie sme mala dedina.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
zrovna ted beneficni koncert Ceske filharmonie pro zdravotniky ![]()
Fakirka u sveho prvniho "jenom mojeho" auta jo... ![]()
crazydaisy Fakirka ani ťuk
spz mě nezajímají já vím zhruba co mám za auto:P (červený![]()
SPZ si pamatuji presne od chvile,kdy jsem se musela vracet od parkovaciho automatu,ktery ji chtel zapsat pro parkovaci listek. ![]()
Asi tak, já auto kolikrát hledám pomocí klíčů. Hlavně to pracovní - černý.
miuu pro ten účel jsem si ji vyfotila a uložila do poznámek
používám celkem často, ale stejně mě to nedonutí si ji zapamatovat:P
konecne je teplo i u nas, takze detasovane pracoviste![]()

Dnes se vrátila z výletu Betsy Bowová a přivezla s sebou skvělou čokoládu se slaným karamelem. Děkuju, Garfie ![]()
bram
Nezáviď, určitě už brzy taky vyrazíš na výlet a dovzeš si suvenýr!!
Ja si jezdim pro cokoladu se slanym karamelem na vylet do Alberta, tuhle dokonce do jinyho okresu (4km od nas), to bylo dobrodruzstvi!
viktorka_od splavu co to je za ten dreveny predmet na stole..? Marne si lamu hlavu....
Pavlena To je stojan na telefon myslím. Ale taky mi to dalo práci! ![]()
Pavlena stojan na telefon a já do toho ukládám takové ty podpivniky, abych si nezničila dřevěný nábytek - nám nějaké bambusové.
Pavlena jj kolegyne odpovedely za me, ikea:-)
Garfie nezávidím, já jsem jí ten výlet moc přála :))
bram Užila si to! Děkuju! ![]()
Že jsem po 6 letech sehnala baleríny, který mi v 35 nejsou velký. Když jsem je nechala v zaparkovaném autě, měla jsem normálně strach, aby mi ho nevykradli. Já ani nevím, jestli se mám radostí smát nebo brečet.
dynda kolik párů sis jich koupila? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.