Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 12:24

Myrtila Ano, ja spokojena jsem. Dostala jsem na ne pred lety doporuceni od kamaradky zubni technicky, ze jsou dobri, kdyz to srovna s tim, co za otisky jim chodi od jinych brnenskych zubaru. Jen teda ja osobne doporucuji doktorku Krizovou, pripadne Krize. S Polakovou jsem az tak spokojena nebyla, kdyz jsem k ni chodila, kdyz byla Krizova na materske.
Tak snad pochodis.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 12:28
Reakce na Brioso:

Myrtila Ano, ja spokojena jsem. Dostala jsem na ne pred lety doporuceni od kamaradky zubni technicky, ze jsou dobri, kdyz to srovna s tim, co za otisky jim chodi od jinych brnenskych zubaru. Jen teda ja osobne doporucuji doktorku Krizovou, pripadne Krize. S Polakovou jsem az tak spokojena nebyla, kdyz jsem k ni chodila, kdyz byla Krizova na materske.
Tak snad pochodis.

​Doktorka Křížová je moje spolužačka z gymplu, pokud je to teda blondýnka ve věku 35. Prý je vážně šikovná. 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 12:28

dzizisketa Jj, blondyna cca 35.

Online Lenka22
2652 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 12:34

Evaeva to je O2 Universum českomoravská? 

Online Lenka22
2652 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 12:34

2x

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 12:45

dzizisketa Brioso Jé, Křížovi na Žampachové  - celý dětství jsem jim koukala z okna kuchyně na zahradu, rodiče jim tam koukají doteď :-) 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 12:56

Kurnik, jak to tady tak ctu, tak je to tu mnohem mene anonymni, nez jsem si myslela Narazim na ty zubare Krizovi.

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. dubna 2021 13:30

Brioso A teď napíšou manželé Krizovi příspěvek o stavu vašich zubů

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 13:32

Mha a zatim v koronaviru se usilovne bojuje za gdpr... boj s vetrnymi mlyny :)))

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. dubna 2021 13:37
Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 13:40

Potrefenáhusa Vždyť to je v pořádku, každý podle svého . Já si tu nikdy nezvykla. Ale budeme v H. Beřkovicích, tak to je stejně kousek, kdyby člověk cítil potřebu velkoměsta.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. dubna 2021 14:01

Lenka22 ano. Tchán i tchýně se tam dnes taky přeregistrovali a taky už mají termín. Ještě se to asi moc nerozkřiklo.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 14:13

Brioso Jejda, tak to se omlouvám, že jsem psala, nepřišlo mi nějak víc odhalující, než že někdo napíše, že bydlí kousek od  floristy (řezníka, kadeřnice), kterýho někdo zmiňoval jmenovitě s tím, že má provozovnu tam a tam. 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 14:16

Isca Ne, v pohode, neni za co se omlouvat Mne to spis prislo zajimave, ze se tu mluvi o brnenskych zubarich a najednou se ozve spousta lidi, ktere je zna. Ja vzdycky rikam, ze Brno je dira, kde kdykoliv se s nekym bavis, tak vzdycky najdete minimalne jednoho znameho.
Fakt v pohode

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 15:56

Myrtila Vím o zubaři, kde ještě nedávno brali, ale neměli smlouvu s všeobecnou pojišťovnou, jen ze všema ostatníma. Jestli už se to taky za ten skoro rok nezměnilo.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 16:23

Brioso Brno ale JE vesnice, a to říkám jako hrdá lokální patriotka navíc, když jsem v tom radostným vlákně, tak jsem se zasnila a vzpomněla si na babičku, se kterou jsem jako malá holka chodívala po té čtvrti a koukaly jsme na kytičky v zahrádkách (mj. i u toho domu), a babi se zastavovala s kdekým na kus řeči, protože kdekoho v okolí znala ( což já už teda teď ne) a  vykládala rodinný historie (což mě jako malou holku zajímalo míň než ty kytky).    

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 17:06

Isca ehm, jenom se zeptám, nebydlela tam i paní ing. Křížová? Kdysi mě vyučovala ekonomii, a nás studenty nějaká ing. Křížová dotáhla i k sobě domů, vůbec nevím co jsme tam dělali, ale někde na Žampachově to bylo, cca 20 let tomu bylo... :-)

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 19:31

Isca Vsak ja vim, ze Brno je vesnice Ale nase a ja jsem za nic moc rada

Offline Myrtila
5353 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 19:44

Brioso Diky moc, budu se ptat po dr. Krizove. 
Renusatko Za dalsi tip budu rada, lepsi je si vybirat  Ze nema smlouvu s VZP, nevadi, mame jinou pojistovnu. 

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 19:46
Reakce na Rhaenys:

Potrefenáhusa Vždyť to je v pořádku, každý podle svého . Já si tu nikdy nezvykla. Ale budeme v H. Beřkovicích, tak to je stejně kousek, kdyby člověk cítil potřebu velkoměsta.

​to je kousek od nás, no