Co Vám dnes udělalo radost.?.
betsey
Hvězda!!
Tady v tom radostném vlákně, je radost si číst.
Dnes mám radost z úplně obyčejných věcí. Přišlo objednané kolo, takže úplně na narozeniny. Jednomu dítěti jsem našla zubaře a jednomu na doporučení Myrtila praktika. Děkuji.
Od manžela jsem dostala kytku a rozkvetla mi krásná fialka.
V pondelok nastupujem do prace. Tesiiiiim
Janulik03 Gratuluji, už žádné nástavce na stavce. ![]()
Mha ani dute palice ![]()
Rhaenys a pak že se zázraky nedějí
pravé věci přicházejí v pravý čas...
Bola som dnes s kamoškou po pol roku na vine na terase, bolo krásne teplo a keď som prišla domov tak začalo pršať, konečne, a teraz ten super vlhký vzduch a búrka v diali..a deti už spia a teraz chvíľka pohody. Taký marieuvecer.
Mrakoplas Taky se jdu radovat z krásného deště. Čistý voňavý vzduch, příroda lehce zalitá, nádhera.
Jitka77 teraz nám tu plieska silný dážď do okien, búrka prišla až sem a je to príjemná zmena. Teda až kým sa na to nezobudí dieťa, ktoré sa boji búrky. Ale sucho bolo strašne a ja ako silný alergik jarný dážď vždy vítam.
Mně trochu vyrostla travička. asi se zničí při rekonstrukci, ale ta začne až v červenci, tak do tý doby pěstuju trávu![]()

Mamka (55+) má termín na očkování na příští úterý
, Pražákům a okolí doporučuju O2 arénu, registrovala se tam dnes.
Renusatko Tak to jsem rada, snad s nim budete spokojeni
A mne by se mozna naopak hodil tip na toho zubare
Ta nase uz nebere nikoho, ani deti vlastnich pacientu, takze me ceka hledani zubare pro mimino. Nebo kdyby mel kdokoli jiny tip na takoveho, co umi pracovat s detmi, Brno a blizke okoli.
Rhaenys to je moc krásný!
(I když tu vetu o Praze jsem jakoze nečetla :-)
My si teď delame radost opačným směrem

Evaeva díky za info, před hodinou jsem se zaregistrovala a už mám termín!!![]()
Akras to je super. Oni tenhle týden začínají a mají hodně vakcín.
Myrtila Nevim, jestli berou nove pacienty, ale v utery jsem byla v Supradentu na Zampachove a v cekarne se mnou bylo takove male roztomile batole na prvni prohlidce. Tak to muzes zkusit tam.
Brioso Diky, na webu maji napsáno, ze jeste berou. Ty jsi tam, predpokladam, s peci spokojena?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.