Mě pobavila dneska Sephora. Přišel mi mal, že na Smíchově otvírají zrekonstruovanou prodejnu a kromě jiného prý "Přijďte čekat do fronty ještě před otevřením a získejte mini řasenku Sephora Collection!" No to jistě! Fakt nevím, co by mi museli nabídnout, aby mi to stálo za frontu před otevřením. A docela jsem zvědavá, kolik lidí v té frontě bude.
Čo vás dnes rozosmialo?
Vtipné. Nová generace markeťáků a textařů... Fronta je sexy asi. ![]()
Jinak výraz "čekat do fronty" je taky zajímavý.
Znám čekat ve frontě nebo stoupnout si do fronty. Pokrok nezastavíš. ![]()
Kokoska paneboze ![]()
Mě včera pobavil talíř, který mi přistál na stole :-). Smála jsem se hlavně v souvislosti s tím, jak jsme si tu včera s jinx psaly o nenakupování... Prostě karma :-).
999 sbiram ráda oboje, ale ty věci bych chtela omezit, jenze
....
999 ten talir je priserne klise ale
ja jsem teda nikdy nebyla zadny hromadic a libi se mi, ze mam uplne funkcni a stylove jednotny satnik. Myslim, ze takove ty botniky na insta a v nich 200 paru bot, sto kabelek apod., ze uz je to prezite. A pak mi vadi zaplava hader vsude, od prahy po tokio proste vsude. To je desive. Z tech klasickych retezcu chodim jen do zary a tam jsem uz taky tak od jara nebyla. A tech par veci, co jsem tam pred casem koupila, mam uz druhy rok a jeste chvili vydrzi, takze cajk.
jinx Já jsem na tom podobně, v řetězcích už nenakupuju vůbec. Některé věci mám i pár let, většinou jsem si je nechala ušít na míru. Pak mám takové ty ikonické kousky, které taky můžu nosit léta. Trochu mi s tím úzkým šatníkem zamával příchod COS do Prahy, ale už se to zase blíží k normálu :-).
Jinak jsem moc ráda, že ráno vůbec nemusím přemýšlet, co si vezmu na sebe, nebo s čím to kombinovat... Prostě sáhnu a jdu :-).
999 no presne tak!
paktofonika Já si myslím, že tohle číslo je úplně v pohodě :-).
Vcera pred Lidlem. Dve parkovaci mista vedle sebe. Prede mnou chlap s velkym autem. Vjel tam našikmo a pulkou zadku trčel do vedlejšího místa. A odřenýma ušima bych se vešla,ale ten vedle mě by pak neotevřel dveře. Tak jsem stála a čekala. Chlap vylezl z auta. Já stáhla okynko:prosím vás,nešlo by to zaparkovat rovně? Čuměl jak puk,popošel,koukal na to a říkái,ze prý bych se tam mohla vejít.
Tak jsem se usmála a milé mu rikam: tak ano,vešla,ale je to zbytečné,ne?. Nic se neděje,jestli neumíte parkovat rovně, nevadí,ja vám klidně zaparkuju,chcete?
On na mě vytrestil oči a jen zablekotal,ze ne,ze to tedy srovná. Fakt vyjel a opravil to.
A pak jsme se potkávali s vozíkem v obchodě a on se normálně styděl!![]()
Dadoo Skvěle. Na převýchovu není nikdy pozdě.
Nic se neděje,jestli neumíte parkovat rovně, nevadí,ja vám klidně zaparkuju,chcete?
![]()
tak se na ně musí ![]()
paktofonika tenkrat bych ti to i verila ale ted uz asi ne
Candance No je pravda že som si za posledné týždne pár vecí kúpila ale žeby to nejako závratne zmenilo počty v skrini to nie. SKôr som pri balení pár vecí vyradila a mala som potrebu si niečo pekné kúpiť. ALe veriť mi nemusíš :)
Bravo! ![]()
Dadoo ![]()
... smekám!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články