Kokoska Janulik03 Já jsem jednou, v době svého průvodcování, obvinila pána, že si vzal omylem železniční průkazku své ženy.
to je super
Kokoska Janulik03 Já jsem jednou, v době svého průvodcování, obvinila pána, že si vzal omylem železniční průkazku své ženy.
to je super
Potrefenáhusa Ten má takovej soucitnej pohled ![]()
Aranel Když on na ní byl mladší a s dlouhými vlasy. ![]()
Janulik03 Hihihi, to je dobry. Ja mam podobne prostorekou znamou, zhruba taky ve tvem veku a ta si brala lyzarskeho instruktora a nejak ji automaticky pridelili holku a ona rika ,,noo to ne, ja bych radsi nejakeho klucika sikovneho, jako pekneho myslim,,. No jeste ji dali vybrat!
Karja
tak vybrat dali. Super, dobre vedieť ![]()
Tak si pripadam po dovoleny![]()
https://www.facebook.com/officialcelestebarber/videos/1015802621920716/
Mutziputzi počkej, jako ta první nebo ta druhá? ![]()
Jiná Realita zel druha!!
Mutziputzi tak to je dobře že jak ta druhá, ta je aspoň vtipná, ta první je jen trapná..
Dneska jsem dostala mail
Jsem advokát John Phillip, kontaktuji vás ve spojitosti se smrtí mého pozděho klienta, který byl občanem vaší země Česká republika. Zemřel a zanechal v naší zemi v banku velké množství peněz. Po neúspěšných pokusech najít jeho příbuzné jsem se rozhodl kontaktovat vás. když obdržím vaši pozitivní odpověď, poskytnu vám další informace o mých pozdních klientech a nevyžádaných prostředcích.
Jsem v pokušení odepsat a zjistit, jak na to půjdou. Jako jestli inovovali.
Jako nevím, jestli spíš rozesmálo nebo
, ale tohle...
https://www.vogue.cz/clanek/martin-vasa/exkluzivne-rozhovor-s-nicole-kidman
novinkari jedou mišelina a rozumí tomu ![]()
Každá restaurace je hodnocena dle zákazníků(zda se tam dobře vaří a kolik to stojí a je to nejlepší reklama).Jsou drahé tříhvězdičkové i čtyř hvězdičkové hotely s restaurací s Myšelinskou hvězdou,kde je jídlo třikrát předražené,ale nikdo se tam pořádně nenají a ani chuťově nic moc.A jsou restaurace lidové,za lidovou cenu,kde dostanete veškeré druhy jídla,včetně svíčkové,nebo knedlo zelo vepřo za pár korun a je to výborné.
U nás máme českou kuchyni a buďme za ni vděčni,protože v zahraničí kolikrát dostaneme blafy,že se to nedá jíst,ale jsou třikrát předražené.A některé druhy jídel nedělají nikde ve světě.V Chorvatsku jsem nesehnal smažák(Od Dubrovníku po Makarskou).
Taky mám čím dál větší pocit, že michelinské hvězdy jsou jen taková snobárna. Našinec si raději zajde do čisté restaurace, kde si dá poctivý guláš s pěti a k tomu pivo, než do nějakého michelinu na kostku ve skluzu a vodu sebranou z rosy květů růže.
Michelinské hvězdy jsou jen k tomu, aby znásobily cenu stejných jídel z "bezhvězdičkových" restaurací...
Radši si dám pořádný chutný jídlo v restauraci bez hvězdiček, než v Michelinskými hvězdičkami označené restauraci "Kostku ve skluzu..."za 3 litry...
Natřel jim to, snobům.
a má recht...k čemu ty hvězdy jsou, když se tam normální člověk ani nenají...??? aby za uvařené vajíčko zaplatil výplatu...???
jinx je vidět, že kostka ve skluzu zaujala ![]()
jinx a koukám, že to maj spočítaný, přesně ví, že myšelin je třikrát předraženej ![]()
jinx v Chorvatsku jsem nesehnal smažák
to je komik! A znalec ![]()
Jsou to znalci!
jinx kdo to proboha psal?![]()
Dadoo to bude ten, který onehdy někde psal, že pražáci by se měli uskromnit, pokud jde o velikost bytu :-)
Dadoo to psali ti, kteri by se na takovou snobarnu nikdy nenechali nachytat, protoze nejsou hloupi a kteri zasadne pisi na zaklade vlastni bohate zkusenosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.