continuity dvoufázový ověření jsem si před lety nastavila v práci na nějakém semináři a strašně mě to štve. Ale zároveň jsem dikybohu dost líná na to, abych si našla návod, jak to zrušit. Takže jsem zabezpečená ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Tak Betty doba je zla, nemůže ti to ukázat vnuk? Není to zas tak složité a fakt to pomůže.
continuity Uložila jsem si tvůj post a vnuka požádám .
žluťásek a co tě na tom konkrétně štve? Potřebuješ ho většinou jen když se přihlašujes na nové zařízení. Třeba na gmailu už si ani nepamatuji heslo, nějak se vždy domluvíme.
Kradou se dnes profily na Facebooku, což je mrzuté. když někdo ukradne e-mail, který člověk používá k registraci všude možně, tak jeho digitální existence je v troskách.
Myrtila tohle jelo u nas taky a pak ti nekdo z tymu v cizine musel nasdilet svoje heslo a hele, Summer2020!
Ted uz mame povoleny ty ruzny Keypass aplikace apod, tak je to lepsi:D

continuity v práci se přihlašuju každou chvíli na nějakém jiném zařízení, nemáme každý svůj PC. A mobil nemívám vždy u sebe, tak je to otrava na to myslet ![]()
žluťásek no na sdíleným zařízení chápu, ale zrovna tam bych soukromý email ani neprihlasovala, to už je asi lepší mobilní aplikace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY