Karja já je znám od vždycky, takže pro mně to jsou kluci
jako je jim kolem čtyřicítky, to jo, ale starý nejsou ![]()
Sweet Potato hele, mistři světa byli už dávno, teda se tak vždycky chovali ![]()
Karja já je znám od vždycky, takže pro mně to jsou kluci
jako je jim kolem čtyřicítky, to jo, ale starý nejsou ![]()
Sweet Potato hele, mistři světa byli už dávno, teda se tak vždycky chovali ![]()
No však Afrika je kolébka lidstva... o tom jsme se učili na základce ,
ale teď si vzpomínám, nedávno jsem někde četla, že je to trošku jinak a že počátek byl v dnešní Asii. Zatím je tedy jisté jen, že jsme ze stejné Země.
Jak kdo! Já znám takovejch marťanů... ![]()
Já taky, ale zatím jsem je nedonutila poskytnout DNA pro ověření původu ![]()
Me desne pobavila viktorka_od splavu a jeji provinily Leos Janacek, co prejel cokla. ![]()
Samantha no to asi jo, ale ony se vyvinuly ty haploskupiny pak ruzne, v Cesku prevladaj keltska a slovanska, my jsme prej ale potomky neolitickych africkych zemedelcu, kteri do evropy migrovali. jsme vlastne takovi uprchlici. jen jsme tehdy asi nemeli znackovy hadry a ajfouny
Já se hlásím jako mimozemšťan, ale DNA neposkytuji ![]()
Probirala jsem se dnes o poledni prestavce fotkami z Vanoc, a rozesmal me pokus o "rodinny" portret u stromecku, kdy Chico odmital spolupracovat a sil sebou, takze ho pritel drzel vsi silou - no a toto by vysledek (foto uverejneno se souhlasem vsech zucastnenych):

Topmodelka z toho psa veru nebude ![]()
MP Marge to jsi dala jako konkurenci Bystrousce? Může zacit série "zvířata v přirozené póze". No a pohled na tebe mne nepobavil, ale potěšil. Vypadá to, že následky popaleniin nejsou znát.
Makara Dekuju ![]()
No ale zase Chico je na fotce (narozdil od te chudinky Bystrousky) prokazatelne zivej ![]()
MP Marge Tie oči Chica ![]()
Inak vyzeráš pekne a naozaj nie je vidno následky
MP Marge Chico v klasické pozici římského mučedníka ![]()
Já bych ho nepodceňovala, teď letí ty divný "umučený" typy modelek...![]()
A ty jsi moc hezká, po popáleninách ani stopy? ![]()
MP Marge vánoční pohoda prostě :-)
Dekuju, damy! Popaleniny uz opravdu videt nejsou, jen kdyz se podivate OPRAVDU zblizka
A ucho, ktere to odneslo nejvic, vypada zevnitr trochu - no, jinak, jak to tam ohorelo. Ale tak do usi mi nikdo nekouka, ze, a slysim porad dobre ![]()
Na konci unora budu mit "vyroci", tak si musim pripomenout, jakou jsem mela neuveritelnou kliku ![]()

mne sa tato zima paci prave teraz, mrzne, snehu dost, cesty suche vymrznute. Dnes nasnezilo tak len trochu a obloha bola potom az gycovo modra.
Janulik03
To věřím, my v Brně sníh neznáme, jen z obrázků. Občas večer nasněží a do rána je to pryč. Já jsem teda zase opak, nadchlo mě loňské léto
. Ale tahle předpověď má šanci vyjít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.