Dadoo no to je docela o hubu...takový rozdivočelý dítě až to uzří....![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Dadoo Auvajs
Dnes mám shcůzku s paní Pavlovskou. Teď jsem se podívala na adresu, a ona je křestním Halyna.
Halyna Pavlovská!
Sweet Potato jsem mu samozřejmě musela přidat![]()
Dadoo To mají kde?
Ronna Netuším. Baflo to na mě na FB ![]()
Super momentka

Kupodivu sportovni clanek. Titulek: Cesti hokejiste budou obhajovat zlato na mistrovstvi sveta. Myslela jsem, ze jde o hendicapovane hokejisty, tak jsem to rozklikla a tam: Rybnikovy hokej a ceskej tym Stary pusky:-D:-D
No ne přímo rozesmálo (domyslím-li důsledky) , ale pobavil mě nadpis článku:
"Austrálie se potýká s extrémními vedry. Ze stromů padají přehřátí netopýři"
Samantha Jo, to je takové to, kdy sice vím, že špatný, ale řehtám se nahlas.
Samantha prvni,c o me napdlo, ze clovek co to psal, urcite myslel kalone a ne netopyry
jsem marna
Sweet Potato já jsem dneska četla nějakou hovadinu (kterou už nemůžu najít) o tom, jak se maj mejt jabka, aby se z nich umyly pesticidy a pak tam byla věta ve smyslu, že vědkyně ta a ta, vedoucího celého vědeckého týmu, přišla na to, že nejlepší je jabka oloupat...![]()
![]()
Potrefenáhusa tak ale aspon je to potvrdene vedecky ![]()
Potrefenáhusa To je ovšem na Nobelovku. Já jsem asi před dvaceti lety viděla kdesi plakáty “mezinárodní konference hrušek” a dodnes se tím bavím, protože ty hrušky prostě vidím.![]()
Potrefenáhusa to bude nejspis ta sama skupina americkych vedcu, ktera zjistila ze plesati lide nemaji vlasy!![]()

Mutziputzi
super, ted to vsechno dava perfektni smysl![]()
Právě sem se naučila, jak se německy řekne: který prase si tady prdlo!
Nejsem úchylná, je to následek četby německy psané knihy..ale hodit se to může, žejo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje