Nemáme ves plynofikvanou, takže vařím s velkou propanbutanovou lahví. Sporák zatím slouží, i když je mu 19 a nechce se mi do výměny za elektriku. Minule jsem večer zapla troubu, že budu péct chleba - tzn. pořádně roztopit a šla si výjimečně sednout k TV a pak spát. Chleba se mi z mozku vypařil a ráno byl překynutý, plyn všechen včudu ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Mulen svitici trouba me taky nezastavi... jeste si kolikrat rikam co to tu tak porad huci
Mulen viktorka_od splavu příští trouba jedině taková, co nejde zapnout bez nastavení minutky, jinak jednou vyhoříme
kamarádka měla hasiče kvůli spálenýmu kuřeti
Mulen takhle jsem jednou uvarila dudliky a furt jsem nadavala, co to jde z venku za smrad, ze asi asfaltujou
![]()
Lamicka Ja taky dudliky
po této zkušenosti jsem se na jejich desinfekci vybodla.
Tulipe ja poridila sterilizator do mikrovlnky :))
Mulen my mame zas rodinny prokleti ve vareni zeli. Moje teta vzdycky, ale fakt vzdycky spali zeli. A kdyz ne pri vareni, tak pri ohrivani. Nedavno jsem delala zeli ja...a co myslis![]()
Boží historky. Já jsem tak ráda, že v tom nejsem sama. Tohle dám přečíst doma!
711990 Mulen Kokoska Ja jsem taky expert. Kdyz byl synovi rok, tak mel hrozne obdobi, strasne zlobil a budil se v noci kazdou hodinu, dopoledne k nevydrzeni, ja uplne hotova, tak jsem ho sbalila, ze venku bude lip. Sla jsem na prochazku a cestou se stavila v DM. Tam si rikam, jedenact hodin, omacku mam v lednici, ryze se vari... aaaa! ryze se vari!!!
Tu paniku se neumite predstavit. Bezela jsem domu, dite v golfkach nadstakovalo, predstavovala jsem si se slzama v ocich, jak v ulici uvidim hasice. Nastesti to dopadlo dobre.
Mulen Já kdysi v pravěku vyvařovala kontaktní čočky. V kastrůlku s vodou. Bílé pouzdro z bytelného plastu se proměnilo v černý škvarek neoddělitelně přilepený ke dnu kastrůlku.
Tulipe ja poridila sterilizator do mikrovlnky :))
Blbý je, když pak místo vlnění zapneš gril ![]()
Ježiš, na to konto těch přiškvařenejch věcí, jsem si teď vzpomněla, jak jsme měly s kamarádkou na základce nějakou mánii a dělaly jsme si z cukru karamel. Několik totálně připečenejch hrnců jsem pak jako nenápadně zahrabala na dně linky, ale matička je samozřejmě záhy objevila a začalo tóčo ![]()
moonlight Karamel jsme taky dělaly![]()
Sweet Potato tak u nás se za dávných časů dělala nějaká pomerančová kůra s karamelem, asi nějaký masový recept předávaný v pracovních kolektivech, skončilo to taky vyhozením hrnce i přirostlé vařečky, ale my děti jsme byly z obliga, máma si to zvládla vyrobit sama ![]()
Dneska mě nahlas rozesmál článek o nově objevených návycích našich spolubydlících ![]()
Doporučuju číst i komentáře. Perly.
lysianthus Pečeš v plynové PB troubě? Máš můj hluboký obdiv. Pamatuju si, co všechno babička vymýšlela, aby jí pekla rovnoměrně.
Mulen Já kdysi v pravěku vyvařovala kontaktní čočky. V kastrůlku s vodou. Bílé pouzdro z bytelného plastu se proměnilo v černý škvarek neoddělitelně přilepený ke dnu kastrůlku.
já taky čočky.
Extchýně jako mlaďoučká hospodyňka pekla buchtu a spálila ji. To by nebylo nic divného, ale ona ji rituálně zakopala na zahradě
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články