Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 12:29

Moje babicka rocnik 38 mela tuhle tridni sraz a s nadsenim mi vypravela, kolik vodek vypila a ze si dokonce dala i nekolik cigaret. :-D

Offline Karja
44634 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 12:33

Vari Já jsem jednou obsluhovala sraz gymplu po 50 letech, no jeste si dělali srandu koho si třídní vezme na pokoj! Byl tam ten třídní a pak samé ženské:-D

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 12:35

Karja jedna je na VŠ.  Na gymplu se rozešla s klukem, protože chodil o víkendech na zábavy a začal pít. Současný je abstinent, vegan, sportovec, workoholik. Ono to zní fajn, ale všeho moc škodí, i toho "dobrého".

Offline Karja
44634 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 12:39

Mirka Tak někdo takovej je, taky mám jedny takové známé, nonstop slušná divka. Ale je s nima neskutečná sranda, fakt neskutečná, ale v takovém tom běžném hovoru. Rada je vídám, ale tak já jsem taky divná, já ty připity srandy třeba už moc ráda nemám;-). 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 13:08

Tak Betty Mha vubec nepochybuju o tom, ze moje babicka byla hustsi nez ja. Onehda vysla na jejim malomeste vzpominkova publikace nejakeho rodaka a jejiho vrstevnika, a pry jedna z tech postav byla moje babicka. Jestli jo, tak byla asi dost cool a vsichni do ni byli zamilovani. Stve me, ze pravdu se uz nedozvim. 

Ja byla nudna i v ramci moji generace. A pry ta nejmladsi generace je uplne nejnudnejsi, jak jsou vytekani z tech internetu, tak si pry kolikrat ani neudelaju ridicak nebo nejdou na rande, aby neco nezkazili (rikali na Netflixu v dokumentu Socialni dilema). 

Online Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 13:11
Reakce na Karja:

Mirka Tak někdo takovej je, taky mám jedny takové známé, nonstop slušná divka. Ale je s nima neskutečná sranda, fakt neskutečná, ale v takovém tom běžném hovoru. Rada je vídám, ale tak já jsem taky divná, já ty připity srandy třeba už moc ráda nemám;-). 

​A připitý "vyřikávání si" tuplem ne.

Online Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 13:27

Sweet Potato páč odlehčený nikdy nebejvá...

Offline Mha
příspěvků moje polička 22. srpna 2022 13:37

Gatita

Potvrzuji na svých dětech.

Jejich dědeček v 16 utekl z domu a dojel až do Hamburku,  kde chtěl nasednout na loď. A co jeho vnuci? Bída.

Tak teď doufám,  že za svou prostořekost nebudu ztrestana

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 13:54

Sweet Potato připitě si vyrikaval veci spoluzak na maturitnim vecirku s jednou holkou z becka, skoncilo to tim, ze ji profackoval. No nechtela ho a on to nejak neunes.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 13:55

Jinak teda pozoruju, ze se na ty babičky porad nekde nekdo odvolava - uz nase babicky vedely, delaly, pekly... zacina mi to byt protivny.

Online dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 22. srpna 2022 14:22

Moje babička by do těch šedesátek věkově pasovala, akorát se na jejich úplném počátku v osmnácti vdala, v necelých devatenácti měla první dítě, ve dvaceti druhé. U ní to na žádnou extra zábavu nevidím.

A v mém rodném kraji pořád dost lidí řídí škodovku jako první auto, konkrétně Felicii, a různé pionýry a kozí dechy sedlají taky. Holt chudý kraj.

Offline Manuka
654 příspěvků moje polička 24. srpna 2022 16:54

Nikdy bych nezveřejnila fotku vnoučka bez souhlasu jeho rodičů. Dneska ale udělám vyjímku

Online Stará existence
291 příspěvků moje polička 24. srpna 2022 17:18

Manuka No chvilku mi to trvalo, než jsem ho objevila, myslela jsem, že jsi dala omylem špatnou fotku

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 24. srpna 2022 17:38

Karja Jsem divná s tebou. Jsem skoro abstinent, muž taky, když s někým vyrazíme, tak si myslím, že se pobavíme s další dvojicí abstinentů a jednou neabstinentů. Večírek je i několikrát týdně nebo idovolené a nemyslím, že by to někdo řešil. Sama jsem narozdíl od Mirka ráda, že starší syn nepije a nekouří, protože u něj je velký sklon k závislostem. Spíš oba nechápavě koukají na občasnou alkoholovou zábavu a svorně tvrdí, že takhle by se před kamarády nikdy chovat nechtěli.

Já jsem spíš z dědiny a když si vzpomenu na všechny svoje kamarády, kteří přišli o život, kvůli alkoholu, tak jsem ráda, že ta generace je trochu jiná.

Myslím, že budou  mít jiné závislosti a zábavy.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 24. srpna 2022 17:46

Manuka rozkosnak!

Offline Pinot Noir
29860 příspěvků moje polička 24. srpna 2022 17:46
Online jerry
11216 příspěvků moje polička 24. srpna 2022 18:27

Manuka 

A nespletla sis vlákno? Tohle patří do "Co jsem měl dnes na sobě".

Tak malý a už kouká pod holčičí sukně.

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 24. srpna 2022 18:32
Reakce na Tak Betty:

​To jsem já! A prababička ještě asi dlouho nebudu!

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 24. srpna 2022 20:20

Tak Betty Babička byla ročník 30 a ve 40.letech si psala deník, teď si nevybavím jestli od 15 nebo 18. Zatím jsem neměla čas ho číst, ale co jsem listovala, tak tam nejsou žádne dějinné zlomy, ale jenom kluci běhající za děvčaty a opačně.

Jo a babička měla už dvě malé děti, když ji přivezli domů z nějakého večírku na sáňkách (oblíbená rodinná storka). 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 07:44

Renusatko obávám se, že generace jiná není (kéž by byla). Píjí opravdu hodně, možná i víc, než my a nejen pijí, s konopím se setkal asi každý.

Já si nestěžovala, že dcery nelijí 7 dní v týdnu, jen, že si se mnou nedají ani decku vína.