Sweet Potato
To je někdy jako s jídlem...tohle rozhodně neochutnám...ale to není úplně špatný, to mi možná i chutná:)
Čo vás dnes rozosmialo?
mirajo No ale víš jak strašně těžký musí být v 15 letech to vůbec zkusit, natož přiznat?
Sweet Potato Mala taky jeci, ze chce plinku se lvickem a jinou na ni nedostanu. Nastesti je to malymu jedno, takze ten fasuje ty zbyly plinky s opickou. :-D
Vari Nám slony schovávala i kamarádka. Její 2,5 roku starý synek pečlivě dohlížel, aby nějakého náhodou nedostala jeho mladší sestra. ![]()
Sweet Potato musím zatukat, ze tohle se nám zatím kupodivu zcela vyhnulo, buď ji na to nestaci jazykový schopnosti (slon je bubu), což nemyslim, nebo ji to je zatím vazne jedno
o boty s kocickou si teda rict umí, ale nechá si vysvětlit, ze je na ne zima a musí si vzít jiný
Sweet Potato moc ti to přeju a tiše doufám, že u nás to přijde dřív než za deset let. Náš chlapeček je absolutně senzační, na všem se můžeme domluvit a skvěle si rozumíme. Než dojde řeč na oblečení
![]()
Potrefenáhusa u nás je úplně jedno, jak oblečení vypadá. Ale běda, jak je někde silný šev, cedulka, je to moc volné, moc úzké, moc široké, moc dlouhé, moc krátké, přičemž rozdíl mezi těmito kategoriemi činí asi tak 1 cm. A běda, jak to nejde zastrčit do ponožek!
Potrefenáhusa to asi nebude jazykovou (ne) vybaveností, ne? Křičet na znamení nesouhlasu asi dovede
U nás je s plenami ten problém, že je mladší vyžaduje na denní odpočívání. Leží asi dvacet minut, ale musí si já to vzít plenu
Teď jí měl párkrát suchou i ráno, ale prostě odmítá spát bez ní.
Evaeva jo, ona nemá problém s vyjádřením nesouhlasu a umí se dobře domluvit i beze slov. Ani nevim, jestli si všimla, ze jsou na plinach obrázky. Nerada má nový věci, ale jde jen o první obliknuti nebo obutí, platí to jen pro bundy a boty a zlepšuje se to
Sweet Potato :-D Myslíš, že to můžu koupit i tátovi?:-D Tak to je moc!
Karja klidně i sambovi do garáže
Ta fotka jak jí kapr čumí mezi nohy ![]()
![]()
Evaeva Taky mi přijdou ta zvířata tak jako dost zneužita!
Karja Týraná!
Včera jsem sem chtěla přidat fotku svojí radosti, ale bylo to v takový špatný kvalitě. Nicméně mě rozesmálo, že jsem měla na sobě boty, co mi doporučila 999, kalhoty které jsem koupila dle mnum, Dadoo bundu a Kora kabelku! Jen čepici jsem měla dle svého uvážení, nejsem si jistá, zda byla dobrá:-D
Tak ale tu fotku musíme vidět!!
Karja Ukaaaaa!
barbucha Sweet Potato Je tam fakt prd vidět, ale určitě si to ještě v zimě vezmu, tak vám to vyfotím extra:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články