Gatita Jj, je to tak!
Čo vás dnes rozosmialo?
Karja hodně štěstí!
Karja Držím palce! Viel Glück!
Karja historka s kartou je boží
, k pohovoru držím palce!
marieu Ano, musíme si doma dávat hrozný pozor co říkáme, protože všechno vykecá. Nebo ona mi třeba dělá to, že mě dost často představuje jménem, to není moc příjemné, vždycky si připadám jak blbec, když to oznámí třeba pokladní v supermarketu a tak!
Karja To je jeste dobry, mrnavka vcera pani doktorce rekla, ze ona a maminka maji pipinku a tata a Pata pindika.
Vari Jo tak toto jsme museli hodně doma domlouvat, aby se těmto tématům vyhýbaly!
Vari si myslíš, že paní doktorka to neví? ![]()
Myslím si, že zrovna lékaři mají pro to pochopení. Je to pro děti téma jako každé jiné. Je to zajímavé, protože nové, ale jinak zhruba na úrovni sdělení, že jste si koupili červené auto.
Naše deti to zvěstovaly starším ( naštěstí nahluchlým) sousedkám ve výtahu.
Karja to je u nás stejný, poví i to, co neví. Navíc malá je kontaktní a objímací typ- teď už je to sice lepší, ale měla období, kdy objala každýho kurýra z Rohlíku jen proto, že dovezl jídlo.
continuity Vsak jo, jeste ji pochvalila,jak krasne mluvi :-D. Soused, kdyz mu tuhle vykladala, ze ji do auta da tata, protoze maminka kaka na zachode, uz tak nadsene nevypadal :-D. A ja pritom na tom zachode ani nebyla, jen jsem sbirala doma veci na vylet.
V práci dnes byla babička a měla takovou upovídanou vnučku. Strašně šikovnou, 4 roky. Měla dost lékařskej přehled, kde je srdíčko, plíce a tak a zajímala se, co to je za obrázky. Tak se jí ptám, jestli bude doktorka, až bude velká a ona mi říka, že chce být malá doktorka![]()
Karja Držím moc palce u pohovorů, ale věřím, že u tebe to bude dobrý, ty jsi taková spojující osobnost ![]()
Isca Jj dekuji, to jsem přesně já, už si to překládám!:-D
Karja jeee, to se tesim, až nám vylicis, jak to probíhalo! Držím pěsti.
Karja To je jeste dobry, mrnavka vcera pani doktorce rekla, ze ona a maminka maji pipinku a tata a Pata pindika.
to moja dcéra v tom roztomilom veku (cca 2-3 roky) robila anketu v MHD. Ja mám pipinu aj mamima má pipinu a ty čo máš?
chia A odpověděli dotázaní?
A dcera má recht. Lepší se zeptat, není to kolikrát poznat. Nedávno jsem jela na eskalátorech za osobou a říkala si, jestli je to muž nebo žena. Bylo to strašně zajímavý, jak to bylo neurčitý.
až taková prča to není, ale zamyšlení hezký Proč pořád tolik makáme
viktorka_od splavu haha, ta část o těch třech hodinách práce v osmihodinové pracovní době je přesná. Já pracuju 3 hodiny denně, ty moje tři hodiny se fakturují klientům. A když se podívám na fakturace kolegyň s plným úvazkem, fakturují taky 3 hodiny, výjimečně 4. Zbytek jsou svačiny, kávy, pokec...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje