Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Kokoska
34543 příspěvků moje polička 03. února 2023 17:41

Beda, jak se neco dobre uklidi! Kdyz se to vali na ocich, je to sichr. Nedavno jsem jak blazen hledala klice od kanclu, kam chodim jen obcas, a od bytu segry, ktery chodim nekdy zalevat kytky. Pak jsem si vzpomnela, ze jsem tam byla v jeden den jak se oteplilo a mela jsem na sobe kabat, ktery ted moc nenosim. Takze oboje klice byly v kapse. Predtim jsem prohledala vsechny kapsy teplych svrsku... 

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 13. února 2023 19:00

Dnes jsme byli něco vyzvednout v takovém řemeslném obchodě. Tak u kasy říkám ,,budu platit kartou,, . A za mnou se ozvalo ,,Taťkovou!,, A po pochvale personálu, jak jsme šikovný a nedělali by to oni jinak dodala: ,,Ještě s ní jedeme na benzinku a do nákupu,,.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 14. února 2023 00:20
Offline Garfie
28331 příspěvků moje polička 14. února 2023 00:59

Karja  

Offline notna
9309 příspěvků moje polička 14. února 2023 02:26
Offline jerry
11086 příspěvků moje polička 14. února 2023 10:17

Karja 

Je skvělé mít pravdomluvné děti

Offline coralline
2302 příspěvků moje polička 14. února 2023 12:51

Sedmikráska v poledním menu

Offline Blanka
příspěvků moje polička 14. února 2023 13:07

Ešte niečo k Stratám a nálezom .Skvelý pocit, keď človek nečakane, po dlhšej dobe objaví to, čo tak veľmi hľadal, je spravodlivou odmenou za prekonané  ťažkosti  Kto by to nepoznal ! Ja som mala vlani v tomto zmysle  pomerne úrodný rok .Na jar som napr. pri prieskume  v našej knižnici objavila niekoľko  zatiaľ nečítaných kníh Vybrala som si H. Manna - Mladosť kráľa Henricha iV  a potom som  na inej poličke  náhodne  objavila Zrelosť kráľa Henrich IV,  .Kniha ma zaujala, a tak, keď som ju dočítala, išla som si pre to pokračovanie . A nič. Prehľadala som  niekoľkokrát  knižnicu na poschodí, kde by mala byť, aj tú na prízemí , kde síce nemala čo robiť, ale čo keby ... ?  Išla som na istotu, s hlavou vykrútenou na  bok som išla poličku po poličke , a zameriavala som sa hlavne na červené obaly hrubých  kníh . Už som podozrievala vnukov, že keď tu boli v lete a stavali si rôzne bunkre z paplónov ,vankúšov a dek a zaťažovali to kadečím, aby im to nespadlo, že mi knihu niekam zašantročili . Ešte niekoľkokrát som knižnice  námatkovo prehľadávala, keď som išla okolo  a napadlo ma to . No a čo myslíte - správne, našla som ! Síce  takmer po roku, ale mám ju ! Ak ale čakáte nejaké nepravdepodobné  „ veselé “ miesto - mrazák, garáž apod., tak nie, kniha bola v tej „ správnej “ knižnici , a našla som ju úplne náhodne, nehľadala som ju. A mám aj vysvetlenie - Tá Mladosť je v červenom obale, Zrelosť v bielom - obe vydané  rovnakým nakladateľstvom, len v inom roku, a tak v inej grafickej úprave . Ako jednoduché, milý Watson !

Offline Garfie
28331 příspěvků moje polička 16. února 2023 05:57

coralline Nene!  Dala sis? 

Offline coralline
2302 příspěvků moje polička 16. února 2023 08:37

Garfie Jenom jsem koukala na netu, co mají. Sedmikráska mě nenalákala

Offline jerry
11086 příspěvků moje polička 16. února 2023 10:49

coralline 

Byla to zřejmě nabídka pro vegany

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 16. února 2023 13:18

Mám první pohovor po mateřské, videohovorem a ještě v němčině. Sambo se úplně rozřehtal když jsem mu to rikala, protože jako online komunikace není úplně moje silná stránka. Já se strašně ráda bavím osobne, vůbec mi nevadí chodit mezi cizí lidi, mám to prostě tak, že někoho uvidím, potkam, poznám i mi to jde se takhle jako prezentovat, povídat si:-D:-D. Ale telefony, a videohovory jsou můj konec, to jsem fakt úplnej mimoň,to bude zas trapas, kterýmu navíc ani nebudu rozumět:-D. 

Online Gatita
8571 příspěvků moje polička 16. února 2023 13:23

Karja drzim palce! Zacinas teda hezky zvostra Ale myslim, ze to bude dobry. Mne vzdycky pomohlo, kdyz jsem mela nekde neco kvakat v cizim jazyce, si pripravit predem nejaky intro na rozmluveni. 

no a ty confcally... obcas to absolvuji a mam dojem, ze ze me je tam videt jen mastny celo. Jak to ty lidi delaj, ze vypadaj normalne, zdrave?

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 16. února 2023 13:27

Karja buď v klidu, dá se to nacvičit. Koukni občas do kamery nejen na obrazovku. Bude to vypadat, že jim koukáš do očí. 

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 16. února 2023 13:36

Gatita Nedávno jsem prošla jedním online kurzem a pak jsem pár účastníků potkala osobně... Všichni do jednoho vypadali úplně jinak. Myslím, že já taky.

Online Tabea
7965 příspěvků moje polička 16. února 2023 13:36

Karja to bude dobrý! S kamerou lepší, než mluvit jen po telefonu do černý díry. Ať se daří!

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 16. února 2023 13:36

Gatita Jako tak ty na mě ještě se vzhledem? Tak to mě dosud nenapadlo:-D:-D Jo to já si to připravim hodně. Ale nemám ráda prostě tenhle způsob komunikace, z toho vždycky vylezu mnohem hůř, ta osobní jednání mám vlastně dokonce i ráda.

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 16. února 2023 13:37

Tabea Přesně, navíc je tu možnost, že všichni kontrolují hlavně jak přes kameru vypadají sami a trochu to odvede pozornost.

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 16. února 2023 13:37

continuity Ano, ono je to i takový uklidnující koukat na tu tečku! To je dobrej point.

Online Gatita
8571 příspěvků moje polička 16. února 2023 13:44

Karja to vubec! Jen aby sis nemyslela, ze vsichni kolem jsou v tom nejak dobri a je jim to kdo vi jak prijemne. Ja to nesnasim a nejde mi to. Zatimco klasicke pohovory jsem vzdycky zvladala dobre, a to se povazuju spis za nejistou osobu a introverta.