žluťásek to je skvělá historka , šiška je nejlepší ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
letfenixa jj, dneska to dost letí, co?
akorát v reálu to vlastně není vůbec vtipný ![]()
Dohadovala jsem se s Ikeou o peníze za vrácené zboží. Chyba byla, ooo překvapivě na mé straně:-D. Já jsem to toiž platila z mužového učtu, což se stalo poprvé v životě:-D (no a taky naposledy, je vidět, že to nesvědčí ani mně). Takže jsem jim dokola psala, že ty peníze nemám vrácené v plné vyši, pak už jsem byla naštvaná, posílala jim výpis z učtu atd atd....No a pak mi to náhle došlo, takže jsem napsala a kdoví jestli vůbec tomu člověku a ne robotovi "že se skutečně velice omlouvám a blablabla a ať přijmou moji omluvu" a oni mi odepsali, že mou omluvu přijímají a posílají mi za ni voucher v hodnotě 500 Kč. Jako mě to rozesmálo:D
Kokoska To si prohlížím pořád dokola už jak dlouho, naprosto dokonalé. Nejvíc se mi líbí želvička a "to tu včera nebxlo"
Sweet Potato mě pobavila ta sova, Blue Monday :)
Karja
pětistovka dobrá ale!
já se takhle ztrapnila před policajtama. Dostala jsem pokutu, chtěla ji zaplatit, pobočka policie byla zrovna v rekonstrukci. Tak jsem tam psala, že potřebuju prodloužit lhůtu a uvedla číslo pokuty. Volal mi policajt, že je to v pořádku, pokuta je zaplacena. Nikdo o ničem nevěděl, už jsem si myslela, že mám tajemného ctitele
No a pak došla obsílka. Tak jsem to zaplatila a napsala tam naštvanej mail, že tam mají pěknej bordel. No a já se upsala v tom čísle pokuty
. Ještě mi pak volali zpátky, než se to konečně vysvětlilo (do práce, protože jsem psala z firemního mailu
)
Mulen No ano, přesně takhle jsem se ztrapnila já, takže pocit trapnosti nad vlastní duležitostí, kdy jsem jim opakovaně tvrdila, že mi nevrátily zpět plnou částku a tou odměnou za moji omluvu to korunovalo. Ale víš co, oni mi nabízeli 1000Kč jako refundaci a já jsem si vzápětí uvědomila svoji chybu a nic nechtěla, tak to mám asi za upřímnost:-D
Karja
Tak to je skoro škoda, že si na to přišla. Mě policajti nenabídli nic a že jsem se je dlouho snažila přesvědčit, že je chyba na jejich straně. Ten okamžik prozření byl ale hrozný!
Já mám hned dvě historky. V neděli jsem vezla kamarádku na letiště a na vozíku na kufry u parkoviště ležela peněženka. Taková ta obrovská, skoro kabelka. Historka je to teda strašná, hlavně pro majitele, protože v ní bylo asi deset platebních karet, téměř 100 tisíc jenů v hotovosti, korejské wony a všechny doklady. Bohužel chlapík tam neměl adresu, telefon, jedinou vizitku...dokonce měl pobytovou kartu bez adresy, což mě utvrdilo v tom, že je to nějaký korejský mafiánec!
Nechala jsem mu tam na sebe číslo (napsané tužkou na oči, protože jsme neměly pero), vyprovodila kamarádku a zašla na policii. U výsledchu jsem strávila asi půl hodiny, ale vtipná část - na nejdrobnější minci jsme spočítali japonské jeny a tím to haslo. Když jsem se ptala na zbytek peněze, tak prý "cizí měna nejsou peníze, to jsou věci..."
Japonci josu fakt svérázný národ!
A historka druhá, víte že 5. prosinec je Mezinárodní den ninjů? A jak to vím já? Syn má na dnešek úkol do náboženství, připravit pro ostatní modlitbu (střídají se a je to na známky)....ano hádáte správně, dneska zněla Modlitba za ninji....tajně jsem si ji přečetla a musím říct, že byla moc hezká, učitelka ji ohodnotila dvojkou se slovy "A considerate and thoughtful prayer for hope and for ninja culture"
ani to nepřekládám, protože to vyzní ještě blběji! ![]()
Garfie No a jak to dopadlo s tou šrajtoflí? Našel se majitel?
brrr To nevím, hned ne, mně se neozval a policii nevím. Oni ho předpokládám budou hledat, prý mi dají vědět, když ho najdou, ale víš jak. Jako chudák chlapík, to bych ztratit nechtěla, normálně se mi udělalo špatně od žaludku, když jsem to otevřela...
Přišla dcera ze školy a hned komentovala tu ninja modlitbu (ona se totiž čte v každé třídě), prý se propadla pod zem a následně přiznala, že to byl její bratr....
Ale nakonec prý všichni spolužáci říkali, že to bylo dost cool, učitel ho pochválil, že tam měl i nějaká velmi neobvyklá slova a vůbec, že to bylo dobře postavený, tak naše ninja modlitba asi vstoupí do dějin. ![]()
Nápis na velké bonbóniéře :-).

999 no, já bych to upravila: "Stačí dva kousky, protože to není žádný zázrak".![]()
Máme ji otevřenou od neděle a ještě pořád tam jeden kousek je. Teda já se snažím krotit, ale kdyby byla "ááách", tak je už dávno sež..![]()
Dneska k nám do práce v balíku z Malajsie docestoval tenhle bobeček. ![]()

Makara Taky myslím, že bude hnusná :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje