Garfie to je boží příběh
Čo vás dnes rozosmialo?
Já mu ani nemůžu říct, že jsem vám to naprášila, ale je to fakt jak z nějakého severského filmu....![]()
Hezky pěkně
Jen mě to nutí kapku přehodnotit pohled na Japonsko jakožto výspu moderní civilizace!
barbucha No jo, Tohoku je daleký sever, kde dávají lišky dobrou noc!
Proto tam taky mají fabriku, protože původnímu majiteli (který chtěl postavit továrnu v Kyotu, výspě kultury) někdo řekl, že v Tohoku žije prostý a pracovitý lid!!
Garfie a hlavně ceny za práci jsou asi nižší, co?
Kokoska To těžko říct, ono už je to skoro 80 let....![]()
Jeden ze spolupracovníků. Od rána naprosto v pohodě, vtípky, srandičky, zítra pátek což je vlastně malá sobota. U oběda jak zařezanej, tak jsem se zdvořilostně zeptala, co se stalo a kdy přišla ta změna. Tak prý za každou nasranou ženou stojí nic netušící muž. Oni v koncetráku pracují oba, takže tak. :D
Zůstaň v teple, humanitárníakce Šťastného pondělí.
Bez Madety bych byl smutný!
![]()
Sweet PotatoŠídlo je super, mám ráda jeho humor, škoda že nezapracoval na výslovnosti.
Kan Tak udělal si z toho obchodní značku.
Sweet Potato Kan Já myslím, že na tom ale trochu zapracoval. Jen to možná už nejde vyladit na 100 %.
pritel se ke me nezne nakloni, laskyplne mi hledi do oci a rika: ty mas chronicke problemy s fyzikou
ja: coze?
on: zejmena s gravitaci.
a opatrne odstrani moji sklenici s pitim stojici na hrane stolu, pres kterou se nahybam ja k nemu
viktorka_od splavu Přítel je vtipný a pohotový ![]()
Marbuša to je:-) a dnes mame vyroci![]()
viktorka_od splavu gratulace ![]()
andulka01 dekuju
pritel se ke me nezne nakloni, laskyplne mi hledi do oci a rika: ty mas chronicke problemy s fyzikou
ja: coze?
on: zejmena s gravitaci.
a opatrne odstrani moji sklenici s pitim stojici na hrane stolu, pres kterou se nahybam ja k nemu
To je tak krásný. Gratuluju ![]()
viktorka_od splavugratuluji, ať jste dlouho šťastní a spokojení.
viktorka_od splavu Jeeee ![]()
a co to zdraví?
viktorka_od splavu gratuluji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje