Tabea jeee! Asi bych se trochu lekla, ale je krasnej! Jak je to veliky?
Čo vás dnes rozosmialo?
Tabea Jezus, chuďátko malý.
Kokoska sakumprdum asi 4cm.
Tabea co jste s nim udelali? Dostal aspon nejakyho cervika nebo co to zere?
Garfie Snad se majitel našel.
Tabea Ale, takova pěkná ještěrka. Chudinka musela pěkně cestou zmrznout.
Přijela k nám do práce na 14 dní holka z Indie. Nikdy nebyla z domu. Minule pondělí dorazila z hotelu polozmrzlá ve svetru a ponožkových teniskách. Tak jsem jí donesla zimní boty a nějaký svetry, aby vůbec mohla ven. Dneska přišla, jestli nemám vatu. Pak z ní vypadlo, že si ji chtěla strčit do ucha, protože jí od včera bolí. Slíbila jsem jí, že jí pomůžu něco sehnat z lékárny a že by mohla ještě zkusit dát si na ucho česnek. A ona ho vytáhla z kapsy, že si ho chtěla zabalit do tý vaty. Hodně mě pobavilo, že v Indii používají stejný domácí prostředek, jako v Česku. ![]()
Kokoska zavolala jsem na úřad, co má na starosti zvířata. Ti mi řekli, že neví, ať zkusím zvířecí útulek nebo veterinu. Tak jsem zavolala do zoo, ti mě poslali za hasičema. Ti ho nakonec vyzvedli, že je tu nějaký zvířecí útulek pro exoty. Dala jsem mu akorát vodu, jídlo jsem žádný příhodný neměla. ![]()
Dělala jsem lojove koule pro ptacky a veceri a muz se ptal, co je co. Takova ja jsem kucharka ![]()
to mi pripomnelo ten vtip jak pani vola: copak si das dobreho, masicko kureci, nebo hovezi? manzel: kure bych si dal. pani: volam na kocku, ty si namaz chleba!
Tabea Útulek pro exoty. ![]()
Mulen
ale to urcite nie je kucharkou! Zrovna dnes som citala na fb tento komentar![]()

Tabea Ten je roztomilej, ale lekla bych se pořádně! Útulek pro exoty mě taky rozesmál! ![]()
Rozesmál mě muž svou historkou z dalekého severu. Utekl dřív z práce, aby mohl jít do našeho oblíbeného onsenu. Je to super místo, ale dost daleko od civilizace, takový hotel uprostřed lesa.
Štrachal se tam asi dvacet minut lesem v úplné tmě, aby na místě zjistil, že neberou karty a on nemá dost v hotovosti. Paní na recepci prý byla trochu nepříjemná, že co je to za člověka, že jde do onsenu s kartou, načež se zvedl jediný další host v lobby a věnoval muži 300 jenů.
Krásná historka, až na to, že se muž nepodíval, jak mu jede vlak zpátky (rozmazlený Tokyem), takže strávil 50 minut čekáním uprostřed lesa na samotě. A když přijel vlak, ukázalo se, že končí hned v další stanici, což je taková větší vesnička a další jede za hodinu, venku teplota na nule. Všude prý tma, vypnutá i pouliční světla, ale nakonec našel hospodu, objednal si horké saké na rozmrznutí a říká "nemám hotovost, berete karty?" a paní začala mlčky nalévat saké zpátky do lahve....![]()
Tak on že se fakt potřebuje napít a jestli není poblíž bankomat. No a hospodská na to, že jo, asi dva kilometry daleko a že ho tam hodí. Tak zavřela hospodu, zavezla ho k bankomatu a zpátky, nalila mu horké saké a svět se změnil v růžový....![]()
Garfie manžel si to taky umí dobře užít ![]()
Tabea Jo, smála jsem se nahlas, o to víc, že to místo znám a dovedu si to úplně reálně představit! ![]()
Garfie mně to přijde jak děj z nějakýho filmu ![]()
Garfie teda, misto abys ho politovala... ![]()
Tabea lidi by rekli, ze si filmari vymysleli prehnanou zapletku, copak by nekdo zavrel hospodu, aby vezl hosta k bankomatu? ![]()
Garfie to je supr historka! Já bych si příště takovouhle akci dobře promyslela!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje