Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline barbucha blogger
34850 příspěvků moje polička 30. prosince 2023 12:20
Reakce na bublifuk:

Film Skála.. generál Attorney a fialové srdce takový překladatelský oříšek.

​Včera: nějakej americkej film - titulek na obrazovce, takto určení výskytu zločince: King George County... takže hlas dabingu bez zaváhání zmínil George Countyho.

Offline Renusatko
11670 příspěvků moje polička 30. prosince 2023 18:51

dzizisketa To jsi mi připomněla Jeseníky. Večer tam měla parta holek na triku nápis  Na.ebaná, ale dáma. A velice se bavili s partou nějakých kluků. Kolega to komentoval, jestli víme, co budou mít na triku ráno. Prý Vy.ebabá, ale sama.

Offline barbucha blogger
34850 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 09:46

A zase televize, stanice WAU (už jen ten název ): "Úpadok a pád" Info k programu praví: Britská filmová miniséria nakrútená podla rovnomenného románu Evelyn Waughovej.

No tak to teda wau!

Offline barbucha blogger
34850 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 10:07

Včera u nás na zastávce, pán s ní pak nastoupil do tramvaje. A neměla košík!

Offline Sweet Potato
39427 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 10:22
Reakce na barbucha:

Včera u nás na zastávce, pán s ní pak nastoupil do tramvaje. A neměla košík!

Offline jerry
10758 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 11:48

barbucha 

Koza domácí v pravém slova smyslu

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 11:16

barbucha Košík nevadí, ale co to má na kopýtkách? 

Offline barbucha blogger
34850 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 11:18

Kan 

Možná má jen černý nožičky - teď se mi to taky zdá divný, ale naživo mě na ní nezarazilo nic

Offline RoSa
9869 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 11:58

Kan botičky?

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. ledna 2024 15:29

Výlet mého balíku, objednaného na začátku prosince. Podle nyní už dostupného trasování si udělal cestu po vlastech českých, z Ostravska přes Plzeň, Českou Lipu a Náchod, kde ho zkusili neúspěšně doručit (komu?). 

Milá Česká pošto, nebydlím v Náchodě, ale celkem blízko jednoho blahodárného institutu, s uzavřenými odděleními, kde bych doporučila pobyt některým vašim zaměstnancům.

Offline Kokoska
33894 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 15:44

Mha horší by bylo, kdyby ho v Náchodě doručili úspěšně!

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. ledna 2024 18:47
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2024 19:42

Mha moc se nesměj, můj balík má zřejmě nějaký soused. Dle pošty byl doručen, ale nesdělili komu.

Offline jerry
10758 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 22:14
Reakce na Evaeva:

Dle pošty byl doručen, ale nesdělili komu.

​Tohle mi před pár lety udělala pošta s cenným psaním s poměrně drahým obsahem. A na písemný dotaz mi sdělili, že "sousedovi". Tak jsem napsala ostrou stížnost a žádala o informaci, kde zásilka je - museli přiznat, že vůbec nevědí. Na skenu potvrzení o převzetí bylo fakt napsáno "soused". 

"Soused" se  navíc dlouho neobjevoval - on to vlastně ani soused nebyl (přímí sousedi nic nevěděli a obíhat ostatní patra v baráku mi přišlo blbé), navíc čekal, že se pro zásilku zastavím (což bych normálně udělala, kdybych věděla, u koho ji pošta nechala). Pošťačka ho prý chytla, když šel domů, vrazila mu balík, nic nepodepisoval. Ani se nezeptala, jak se jmenuje

Offline continuity
41389 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 22:23

jerry to je zajímavé a když se já doplazim na poštu kvůli zásilce něho může, tak mi ji ani neprodlouží. Hlavně že pošťák to vrátí do ruky prvnímu kolemjdoucímu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2024 22:30

continuity jo, když bydlí na stejné adrese, tak prý můžou. Ale pokud to není adresát, tak prý mají chtít občanku a mají si ho zapsat do systému. Akorát ten pošťák za přepážkou neměl oprávnění pro vstup do téhle části systému takže mi nemohl říct komu. jerry tohle bylo naštěstí z Lidlu, tak jsem to přes ně vyreklamovala a vrátili mi peníze.

Offline jerry
10758 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 22:32

continuity 

Holt Česká pošta, no...je fakt, že u České pošty mě po téhle vlastní zkušenosti už nic nemůže překvapit (a díky zásilkovně, DPD, PPL apod. její služby využívám jen tehdy, když to jinak nejde).

Offline RoSa
9869 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:47

jerry správně by ti měli hodit do schránky lístek se jménem toho souseda - když už se teda stalo... ta stížnost se posílá na ČTÚ, že? z toho má pošta docela respekt... stěžovat si u balíkářů nemá smysl

Offline jerry
10758 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:54

RoSa 

Však jsem si taky na ČTÚ stěžovala - a pošta musela přiznat, že nemá převzetí doloženo (ten sken se "sousedem" by jinak dobrovolně nevydali). 

Offline RoSa
9869 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:58

jerry a je zajímavý, když se podíváš do těch jejich Poštovních podmínek, že dokonce ani dopis s překlepem v písmenku nesměj do tý schránky vhodit! mamka se jednou přepsala u adresáta (přesmyčka dvou písmen) a přišlo jí to zpátky, že nemůžou dodat.... a pak to daj sousedovi a ani nevěděj, jak se jmenuje