Film Skála.. generál Attorney a fialové srdce
takový překladatelský oříšek.
Včera: nějakej americkej film - titulek na obrazovce, takto určení výskytu zločince: King George County... takže hlas dabingu bez zaváhání zmínil George Countyho.
![]()
Film Skála.. generál Attorney a fialové srdce
takový překladatelský oříšek.
Včera: nějakej americkej film - titulek na obrazovce, takto určení výskytu zločince: King George County... takže hlas dabingu bez zaváhání zmínil George Countyho.
![]()
dzizisketa To jsi mi připomněla Jeseníky. Večer tam měla parta holek na triku nápis Na.ebaná, ale dáma. A velice se bavili s partou nějakých kluků. Kolega to komentoval, jestli víme, co budou mít na triku ráno. Prý Vy.ebabá, ale sama.
A zase televize, stanice WAU (už jen ten název
): "Úpadok a pád" Info k programu praví: Britská filmová miniséria nakrútená podla rovnomenného románu Evelyn Waughovej.
No tak to teda wau!
Včera u nás na zastávce, pán s ní pak nastoupil do tramvaje. A neměla košík!

Koza domácí v pravém slova smyslu![]()
barbucha Košík nevadí, ale co to má na kopýtkách?
Možná má jen černý nožičky - teď se mi to taky zdá divný, ale naživo mě na ní nezarazilo nic ![]()
Kan botičky?
Výlet mého balíku, objednaného na začátku prosince. Podle nyní už dostupného trasování si udělal cestu po vlastech českých, z Ostravska přes Plzeň, Českou Lipu a Náchod, kde ho zkusili neúspěšně doručit (komu?).
Milá Česká pošto, nebydlím v Náchodě, ale celkem blízko jednoho blahodárného institutu, s uzavřenými odděleními, kde bych doporučila pobyt některým vašim zaměstnancům.
Mha horší by bylo, kdyby ho v Náchodě doručili úspěšně!
Mha moc se nesměj, můj balík má zřejmě nějaký soused. Dle pošty byl doručen, ale nesdělili komu.
Dle pošty byl doručen, ale nesdělili komu.
Tohle mi před pár lety udělala pošta s cenným psaním s poměrně drahým obsahem. A na písemný dotaz mi sdělili, že "sousedovi". Tak jsem napsala ostrou stížnost a žádala o informaci, kde zásilka je - museli přiznat, že vůbec nevědí. Na skenu potvrzení o převzetí bylo fakt napsáno "soused".
"Soused" se navíc dlouho neobjevoval - on to vlastně ani soused nebyl (přímí sousedi nic nevěděli a obíhat ostatní patra v baráku mi přišlo blbé), navíc čekal, že se pro zásilku zastavím (což bych normálně udělala, kdybych věděla, u koho ji pošta nechala). Pošťačka ho prý chytla, když šel domů, vrazila mu balík, nic nepodepisoval. Ani se nezeptala, jak se jmenuje![]()
jerry to je zajímavé a když se já doplazim na poštu kvůli zásilce něho může, tak mi ji ani neprodlouží. Hlavně že pošťák to vrátí do ruky prvnímu kolemjdoucímu.
continuity jo, když bydlí na stejné adrese, tak prý můžou. Ale pokud to není adresát, tak prý mají chtít občanku a mají si ho zapsat do systému. Akorát ten pošťák za přepážkou neměl oprávnění pro vstup do téhle části systému
takže mi nemohl říct komu. jerry tohle bylo naštěstí z Lidlu, tak jsem to přes ně vyreklamovala a vrátili mi peníze.
Holt Česká pošta, no...je fakt, že u České pošty mě po téhle vlastní zkušenosti už nic nemůže překvapit (a díky zásilkovně, DPD, PPL apod. její služby využívám jen tehdy, když to jinak nejde).
jerry správně by ti měli hodit do schránky lístek se jménem toho souseda - když už se teda stalo... ta stížnost se posílá na ČTÚ, že? z toho má pošta docela respekt... stěžovat si u balíkářů nemá smysl
Však jsem si taky na ČTÚ stěžovala - a pošta musela přiznat, že nemá převzetí doloženo (ten sken se "sousedem" by jinak dobrovolně nevydali
).
jerry a je zajímavý, když se podíváš do těch jejich Poštovních podmínek, že dokonce ani dopis s překlepem v písmenku nesměj do tý schránky vhodit! mamka se jednou přepsala u adresáta (přesmyčka dvou písmen) a přišlo jí to zpátky, že nemůžou dodat.... a pak to daj sousedovi a ani nevěděj, jak se jmenuje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz