"Mami, za tebe byla tisícovka velké peníze, že? "
Rozumej, když jsem byla mladá.![]()
"Mami, za tebe byla tisícovka velké peníze, že? "
Rozumej, když jsem byla mladá.![]()
barbucha
Jaký si to uděláš.....
Mě rozveselil hlavně ten chlap. Aneb střet představy s realitou ![]()
tv dřív lidi neměli televizi, jenom poslouchali rádio. To už jsi mami byla na světě?
barbucha mě ten pavouk v lednici!
žluťásek co televize, ale internet! Vy jste babi faaakt neměli internet, když jsi byla malá? A co jste dělali?
tv Tati, a kdyz jsi byl maly, zili jeste dinosauri?
Dumám, na základě čeho reklamní algoritmy usoudily, že by mě mohl zajímat parfém ROJA za 59.465 Kč![]()
To je tak nefér. Já pořád buď pachové ohradniky nebo sklopce na kuny. ![]()
tv dřív lidi neměli televizi, jenom poslouchali rádio. To už jsi mami byla na světě?
mami, byla jsi na Titaniku a umřela jsi tam? ![]()
Mha až na to přijdu, tak dám vědět, co más hledat![]()
Tabea
možná věří v reinkarnaci
Evaeva dost mě tou otázkou odrovnal, to zas jo.
Syn se teda neustále na něco ptá. Fakt pořád. Dcera naopak zřídkakdy. Dnes v posteli: Jak se to dělá, když se chodí do práce? Proč některý lidi sedí venku? (Včera jsme byli v Mnichově na nádraží) Jak se objeví a založí nová země? Jak to udělali v Emirátech? Jak vybrali prezidenta? Je to těžká práce být prezident? Můžu já být prezident? ...
Tabea dnes u siestakov: ked vypadne elektrina na celom svete, tak umrieme? Kolko? Asi 6 miliárd ľudí umrie? Nechapem, na co vedci skúmajú, prečo sú čučoriedky modré a nestaraju sa o záchranu sveta.
Dnes nás fakt hrozně upřímně rozesmálo, když mi po státnici jedna studentka jako odpověď na gratuluju (místo děkuju) řekla taky gratuluju
Byla taková happy a řekla to tak bezprostředně. Odteď budeme asi s ostatníma členama komise taky gratulovat (ono po těch několika hodinách je někdy fakt za co).
Nadpis v novinkách ... Článek jsem nečetla, ale ty zkratky v nadpisech, jak tam chtějí
narvat za každou cenu celý příběh ![]()
Žena v pražských Strašnicích vypadla z okna. Byl na ni vydán zatykač
Lama_z_Lana To mi připomíná, že jsem o víkendu v Lidlu řekla prodavače PO namarkovani nákupu na její dekujeme místo děkuju nebo prosím odpověděla ,,dobrý den,,:D. Začala jsem se hrozně tlemit a dodala ,,tak to už je moc,,. Byla jsem tam s dětma, co byly hrozně neposedné a tak krásně to tak jako dokreslila tu situaci

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.