continuity děkuji
Garfie myslím, že ta starost o budoucí blaho rodičů je jeho způsob humoru. ![]()
continuity děkuji
Garfie myslím, že ta starost o budoucí blaho rodičů je jeho způsob humoru. ![]()
Tak Betty
Aby se ještě nediví!!!
Bureš v tyrolském kroji![]()

jerrykdyž to včera sdílel skaut, tak jsem namouduši byla přesvědčená, že to je fejk.
Doteď tomu nemůžu uvěřit.
jerry Česká soda věčně živá.
jerry to je za ty magory?
Nejspíš taková forma očistce![]()
jerry a je nějaký zdroj, nedaří se mi najít.?
Edit, asi koláž?
Bureš to má na svém Instagramu.

Ledovka úplně sranda není, ale že nám zamrznou venkovní žaluzie a my budeme doma potmě, dokud to nerozmrzne, to nás teda nenapadlo ![]()
Myrtila
To je hustý! A to jsem si myslela, jaká nejsem frajerka, když nám přimrzly k oknu záclony v ložnici.
Garfie No ale to frajerka jsi, že takovou zimu doma přežiješ ![]()
Myrtila a nešlo by to přestříknout hadicí? situace teda úsměvná ![]()
RoSa Pořád tu lehce mrzne, takže myslím, že by to ten led spíš utužilo
Zkusili jsme to zvenku poklepat, jestli led nespadne, ale i když je to jen tenká vrstva, tak drží. A okna jsou dost vysoká, bylo by to na žebřík. Takže jsme si doma rozsvítili a počkáme, až to sleze, kdyžtak zítra přes den už mrznout nemá ![]()
Myrtila To mi připomíná, jak od rána nešel proud, ale lidi u nás v ulici měli venkovní rolety:D. Nešel den a půl:D
Karja Chudáci
No ale když je u nás plánovaná odstávka proudu, obvykle od 7.30, tak si nařizuju do mobilu upomínku, abych ty žaluzie nezapomněla vytáhnout ![]()
Jinak teda asi před hodinou se nám konečně povedlo ty žaluzie aspoň naklopit a teď už to z nich všechno odtálo, tak už nemusíme svítit.
Karja Takhle to měli včera rodiče - vypadl proud v celým paneláku a oni maj nový venkovní žaluzie na elektricky pohon. Prý hledali zbytky svíček od Vánoc :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.