Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 14. února 2024 20:53

Sweet Potato jo, tkanicnici jsem snedla i ja!

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. února 2024 18:26

Kokoska

A ty jsi rybí odpůrce? 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 15. února 2024 20:59

Mha jo, ryby ani morske plody nemam rada, ryby teda snim, kdyz neni zbyti. Z morskych potvor jen krevety.

Offline Mha
příspěvků moje polička 16. února 2024 13:49

Kokoska

A tkaničnice byla celkem ok, ne? Aspoň moji malí rybí protestanti jedli tkaničnice bez násilí. Loupali ten banánový obal, to zas jo. 

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 16. února 2024 14:45

Já musím jít normálně snad tady do rozesmívacího vlákna, protože všude v patřičných vláknech se řeší samé smutné věci....Doala jsem se v práci do středu nějakýho sporu, patrně dlouhotrvajícího, kde se hodila další rozbuška do krámu a ted se řeší, co mi kdo řekl a neřekl, chápete? Ale jako s klientem. A ty lidi mi jsou schopný lhát a všichni víme, že lžou, ale já jim nemůžu říct, kecáte jak když tiskne.....Bože tyhle lidi jsou hrozný, jeden mě zdrbal už v lednu, jako absolutně mimostojící osobu a ted ještě tohle, čekám další telefon, kterej bude znít, at řeknu, co mi říkal.....ty vole, proč já. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 16. února 2024 14:47

Mha jo, dala se. Meli jsme ji taky v nejakem jako testicku. Ona to byla akce na Madeire "a ted jdeme na tkanicnici!" Takze jsme prosli nejdriv rybi trznici, kde ty potvory byly k videni, a pak do restaurace. Tak jsem nechtela delat ofuky, ze to nebudu. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 17. února 2024 13:25

Kokoska

Chceš říct, žes ji napřed viděla a pak jsi byla ochotná to jist? To jsi drsná, teda. Ta ryba vypadá jako opravdová noční můra, já ryby miluju, ale ten den, co jsem si ji prohlidla, tak jsem si dala zbaběle jakousi tresku:))) 

Offline Mha
příspěvků moje polička 17. února 2024 13:27

Karja

Achjo, tlapkam, pokud mohu, tyhle spory v práci pro mě někdy byly i pobidkou, abych hledala další zaměstnání. Někdy do toho člověk spadne, aniž by věděl, co udelal/řekl blbě. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 17. února 2024 13:37

Mha mne ti je u tech ryb vzhled celkem jedno

Offline Mha
příspěvků moje polička 17. února 2024 13:43

Kokoska

Já jsem asi prostě zbabělec :) 

Offline Samantha
3204 příspěvků moje polička 17. února 2024 17:46

Mha 

Takovou potvoru klidně... 

A tohle ti problém jíst nedělá? 

Offline Mha
příspěvků moje polička 17. února 2024 17:55

Samantha

Zakrsleho králíka ne, ty mám v kategorii domácí kamarád, ale třeba cuy morče asi v klidu.

Offline Samantha
3204 příspěvků moje polička 17. února 2024 18:00

Mha No to je ale diskriminace

Offline Mha
příspěvků moje polička 17. února 2024 18:08

Samantha

Ani s diskriminací nemám problém:) bez rozlišování se v životě neobejdu

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 17. února 2024 19:11

Mha

No  je to práce s lidmi a je jich hodně, takže tam musí být i blbec, a když se primichas mezi dva, tak je amen:D. A přesně to pojmenovala kamarádka, tohle jsou takový macho typy, takoví ti chlapi z business prostředí, s měsíčním příjmem co se rovná tak mym dvoum ročním,a ti umí mluvit hrozně manipulativne a lhát jako nic, já se tak lidsky nechovam a bohužel to teda ani u jiných nečekám. Je to lekce do budoucna. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 17. února 2024 19:26

Mha no ja je videla spis takle. A vic mi vadi ten rybi oder v trznicich, nez ten kousek ryby uz upraveny na taliri.

Offline Mha
příspěvků moje polička 18. února 2024 12:45

Karja

Já to tipovala na klasický kurnikový efekt, málo zobáků a peří, víc klování. Tak tohle je pokročilejší

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 18. února 2024 13:35

Mha no je no...prostě fakt smůla. Jsem to sotva dopsala, koukla na e-mail a mám to tam, v nedělí v pravý poledne, extra hnusnej shazovací e-mail a asi 5 lidí v kopii. No možná kdyby takto konstruktivně a bez emocí komunikoval i telefonicky, hodně by to prospělo. No to je fakt smůla, že jsem takhle narazila na takový ......

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. února 2024 14:39

Děcko neslo asi poprvé v životě do čistírny svůj oblek a vyděšeně píše, že je ta služba nekřesťansky drahá? Někde jsem udělala chybu, přes čtvrt století je na světě, měl to asi tedy do té čistírny nosit, né vyzvedávat!

Offline continuity
41793 příspěvků moje polička 20. února 2024 08:47

Muž u kožní: vy vypadáte, že si ty stehy vyndate i sám.

Pravdu měla, ale proč to nikdy nenabidnou mě?