Čo vás dnes rozosmialo?
Kan Haha, to mi připomnělo Učitel zkouší z docházky. ![]()
tv tyjo tak já mám za to, že tisícovka jsou velké peníze
(teda pokud není řeč o velikosti bankovky).
tv tyjo tak já mám za to, že tisícovka jsou velké peníze
(teda pokud není řeč o velikosti bankovky).
![]()
Karja mě rozsmálo, že jsi byla nakupovat v obchodě
(peace sestro
)
Lama_z_Lana Já miluju nákupy jídla:-D. Chci být profesionální hospodyně, nakupovat a vařit v domácnosti za veliký peníze, čekám na nabídku, co nepujdu odmítnout.
Karja já bych tě rozhodně brala![]()
Evaeva Nevím no, nedávno hledal Ronaldo, 300 tis měsíčně, jenže měl poptávku hlavně na portugalská jídla, tak bohužel, nezaslala jsem své CV:-D
Karja tak pokud by si te nastehoval i s holkama a sambem tak by ses mohla trochu posnazit, to nemuze byt tak tezky uvarit:-))
viktorka_od splavu já si taky myslím, že je to jen o surovinách! Ale on se pak zrovna přestěhoval do Dubaje, do bytu, sice teda třípatrového, ale já si představovala spíš něco jako vilu se zahradou. Takže pracovní prostředí by mi vyhovovalo. Hledám dál:-D
Karja jasne, Dubaj nebrat!![]()
Až se bude stěhovat zpátky domů, tak bych se postavila do fronty na hospodyně, třeba jako nahradnice :)
Do té doby natrenuju vaření ![]()
Mha jj, když si vzpomenu, pošlu ti poptávku na tu portugalskou specialitu co chtěl
Pastel nata, Bolo Di caco, to dám.
Ale taková tkaničnice v banánovém těstíčku, to bude oříšek :))
Karja hraje teď za Saudi, ne? Nebydlí teda tam? ![]()
Tabea Asi jo, já když už jsem to psala, tak jsem nemela moc přesne Ahnung který to mesto na arabským poloostrově to je, ale řekla jsem si, že tady je to stejne jedno, že to nikdo neví:D:D. Tak nic no:D;D
Karja no v Saudi se nedivím, že chce mít jistotu dobrého jídla.
Jaks to psala, tak jsem si vzpomněla na knížku Undomestic Goddess. Mladá právnička si myslí, že v práci něco hodně podělala. V panice uteče a zazvoní na dveře, kde si myslí, že se hlásí na pozici hospodyně. Napovídá jim, co všechno umí, i když je v kuchyni úplně mimo. a pak se to tak různě vyvine.
Mha Mňaaaam! Nejlepší ryba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje