Čo vás dnes rozosmialo?

continuity vsechny dobry :))
těch kondomů bych u Průhonického Lidlu užila už několik
andulka01 jezis tam je to ale neuveritelny! Ja tam jezdim k zubari a ten Lidl je tam uplne super, takze se tam pokazdy stavuju a zasnu!
711990 Mi přijde, že se teď tenhle Lidl trochu zkazil a zprůměrovatěl.
Tuhle v pátek vyhodil proud obě čestlický obchodní centra a fungoval jen ten Lidl, sjeli se tam všichni, rozdala bych minimálně pět najednou
všechno bavoráky, porsche... nepochopím.
Stojí nade mnou v tramvaji pár, paní se pořád tak všelijak naklání.
Pán: Co je ?
Paní: Koukám na tu holčičku, co má za brejle. Takový brutální !
Mini Holčičko ![]()
Mini
holcicko![]()
Mám krásné hovězí, rozhodla jsem se ho udělat na červeném víně. Prosím muže, ať mi nějaké přinese. Nic, doma už je jen bílé. Vyrážím do 5 min vzdáleného Penny. Dcera se ptá, zda může jít taky. Když stojím u pokladny, tak mi to dochází. Stojím tam s flaškou červeného, ve starých legínách, rozcuchu a makeupu, který už ten den něco zažil. Vedle dcera, velká jak já. Začínám se tomu smát. Pokladní si nás změří a ptá se: budete učit dceru pít? ![]()
![]()
Lamicka Měla si říct: Dceru? Vnučku!!!
Lamicka někdy se zadaří
,u nás dnes taky zážitek, jeli jsme do směnárny (manžel pracuje v Rakousku, takže často měníme,ani nevím proč mám registraci udělanou já, manžel byl se mnou, uklízím peníze do peněženky a on,,dej mi aspoň ty drobný, ať mám na kafe,,
. Paní za přepážkou se smála, já se smála, on koukal a vůbec nechápal ![]()
Pinot Noir Sweet Potato 711990 Lamicka nejake brutalni bryle by potrebovala spis pani :)
Dostala jsem pozvánku na kafe. ,,ahoooj, ahooj,, křičí na mě nějací hoši na desitky metrů od své chaty. ,,ahoj,, .odpovím, jsem slušná. ,,Pojď na kafe,, ,,nech toho nebo vážně prijde,,
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje