Luna no a co ty na to? Kdy máte rande?![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Luna To je hezký!

![]()
Kan
Šiš, jaký hromadný soulože? Polo(!)nazí chlapi se noří do studené vody a snaží se urvat talisman a pojistit si tak štěstí do příštího roku....(pořádá se tradičně na konci oslav Lunárního nového roku). Místně jsou různé krajové speciality, jakože někde se ponoří do řeky, někde se polévají vodou a podobně, na sobě mají bederní roušky (a ponožky, hahaha), takže ani nejsou úplně nazí. Většinou je jeden "vyvolený" kněz, který ostatní polévá a naopak od nich přijímá všechno špatné a zlou energii, aby je duchovně očistil. V chrámu pak čeká obří koláček mochi, který si nakonec všichni rozdělí a zaručí si tak štěstí na příští rok...
Jinak toho největšího se každý rok účastní zhruba 9000 chlapů, musí to být dobrá podívaná!
Ján Krstiteľ, si to ty?
Aranel
A co teprve na odlučitelnou předponu!
Sweet Potato Tu kolikrát po tak dlouhém odloučení už někteří ani nepoznají ![]()
Tady teda nevím,jestli se mám snad nebo brečet. Ale měla jsem vcelku pohodový den, takže se směji.
Mě by to vůbec nenapadlo, normálně kreativní myšlení ![]()

continuity uaaaaa![]()
Jeste me taky bavi uvahy, kdyz se Zeme teda otaci asi 400m/s, tak proc kdyz vyskocim, dopadnu na stejny misto.
A když vyskočí v jedoucím dopravním prostředku, tak taky dopadnou o metr dál? ![]()
Já dokážu pochopit, že se těžko vysvětluje kvantová teorie, která je v totálním rozporu s naší každodenní zkušenosti, ale tohle je pořád taková hmatatelná až kuchyňská fyzika.
continuity ja jsem na tohle videla dokonalej dokument, sledujici plochozemce v americe. Podnikali cim dal komplikovanejsi pokusy, ktery jim bohuzel ne a ne vyjit podle jejich predstav. A porad nedokazali uznat ze to treba je tim, ze je zeme kulata![]()
continuity to zalezi, jak rychle jede autobus ![]()
Kokoska
A když vyskočí v jedoucím dopravním prostředku, tak taky dopadnou o metr dál?
Já dokážu pochopit, že se těžko vysvětluje kvantová teorie, která je v totálním rozporu s naší každodenní zkušenosti, ale tohle je pořád taková hmatatelná až kuchyňská fyzika.
Tak ked si pri vyskoku zachytí nohu , ten dopravny prostriedok ho bude chvíľu ťahať, dopadne ďalej ![]()
Janulik03 poskočíš uvnitř autobusu, ne že skáčeš ven za jízdy ![]()
Ked čítaš v rýchlosti

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje