Karja Auuuu ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Karja No a sla jsi?
ziginka Já jsem to vyprávěla sambovi a říkám mu, ,,ale nešla jsem, víš co to nemůžeš takhle sama ženská, u lesa přijít k nějakém třem chlapům v chalupě, by tě mohli přepadnout nebo tak,, a on ,,no nepovidej, to je překvapení,,:D:D.
Jedno dětský divadlo u nás má na programu "Der kleine Sambo".
Jsem v pokušení ![]()
Přispěla jsem pod jeden článek o gynekologovi , ale klasika už se nenosí ![]()

Karja podle té poznámky se víc báli ti borci ![]()
Máme třídní sraz. Pozvánka na Facebooku je ve formě moji fotky, kde se netvarim moc privetive a pod tím je komentář ,,už je to 15 let, co se Karja takhle na nás tvářila, ale prý je to s ní po těch letech a dětech už lepší, a tak bychom se s ní mohli potkat....:D. Chápete to?
Karja hlavně když nebudeš moct přijít, tak to bude trochu o ničem
Evidentně si byla důležitý článek
Evaeva Jo, to mi pak říkala ségra,že jsem měla napsat, že ani jeden termín nemůžu, takže se akce ruší;-).
Karja By operativně změnili akci na: Pojďme se setkat a popovídat si o Karje... já být tebou, tak tam radši jdu, ať nejsou v tom hovoru o tobě příliš kreativní ;o)
Samantha A co jsi napsala tak závadného, že to smazali?
Nejistá sezóna...
Karja to znamená, že jsi byla důležitý člen kolektivu a všichni tě chtějí vidět!
bublifukPodle mě spis vědí, že snesu nějakou tu srandu:D
Kan je to přímo v tom obrázku ... klasika od Cimrmanů , sem to psát nebudu, třeba by to taky smázli ![]()
Samantha Ajo, ajo. ![]()
Karja S tou kavou se mi vybavil patecni dozor na chodbe. Prisel za mnou kluk z osmicky, kdysi jsem ho ucila a rika: "Dobry den pancelkoo jak se mate? Normalne si predstavte, ze si furt nemuzu najit holku! Nevite, cim by to mohlo byt?"
-"No, to nevim, Jirko, ty ses proste mozna moc velka osobnost..."![]()
"A tak me napada...co vy, pancelko, vy jste zadana?"![]()
Samantha ty automaty jsou hrozně nevzdělaný a bez rozhledu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje