Jos dzizisketa continuity V Jizerkách to u těch menších zařízení (např. na Hřebínku) přičítám i problémům se signálem / elektrikou.
Čo vás dnes rozosmialo?
Dceři přiletěla kamarádka, zavřely se v pokoji a synovi tam zakázaly vstoupit....tak aby se jim pomstil, posadil se na židli přede dveře a hraje pořád dokolečka na trombon znělku ze Star Wars! ![]()
Garfie
Dokonalý
cinani s fejkovym vodopadem![]()
Garfie No ještěže nejste v bytě, to bych litovala sousedy :o) Syn je vynalézavej!
No ja platím retro kartou, lebo mi to na mobile z ničoho nič prestalo fungovať. Vytiahla som všetky doteraz ovládané kúzla (vypnúť-zapnúť, odinštalovať-nainštalovať, vybrať kartou z bankomatu)...nič, tak som zašlana pobočku neopakovateľnej ČSOB.
- ja: Dobrý deň, nefunguje mi platba mobilom, neviete mi s tým pomôcť?
- pani za okienkom: Jeee, ale v tom sa ja nevyznám....(bokom k druhému okienku) Maryška, nevieš čo sa s tým robí?
- Maryška od druhého okienka: Joooj, to ja neviem, to ja radšej nepoužívam, ja sa toho bojím!!!
No...takže sķúsim...neviem kde...v servise mobilov?
slniecko no vis, ty pani v tom jsou nevinne, tohle opravdu neni vec, co by mela resit pobocka. Dej si do Google "nefunguje platba mobilem", vyjede docela dost rad.
slniecko mne pomohl chlapik na infolince banky, hned vedel, asi se s tim setkavaji vic nez pani na prepazce
SunEclipse viktorka_od splavu vďaka, vyskúšam oboje
Ke mně by nikdy nešel někdo, kdo se ode mě nechce nechat tetovat,“ řekla sympatická Hrachovcová.
Zdroj: https://www.extra.cz/kaira-hrachovcova-sekla-s-herectvim-hvezda-zivota-na-zamku-se-venuje-prastare-nauce-1ee05
Do kamene tesat!
To je vskutku hlubokomyslná úvaha...takže hereřka, tatérka, numeroložka a ted už i filozofka![]()
Sweet Potatočetla jsem to třikrát a pořád nevím, co tím chtěla říct. ![]()
Mě rozesmála debata na třídním chatu mojí dcery, směju se tomu pořád dokola. ![]()

Garfie
myslím, že marketérům Bobíka se ani nesnilo o tom, že vytvoří takový hit. Tu reklamu už roky nedávají. A nedávno mi syn povídá, dívej, co mně naučil kamarád
Akorát si myslel, že je to o hovínku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje