Hodinky mam asi tyden, uz jsem si rekla, ze je cas jit s dobou. Ale opet, je to proto, abych i na zachod nemusela s mobilem. Opet spis jen kvuli praci. Ale klasicke hodinky mam radsi, navic ty moje hlavni jsou urcite hezci nez ty vlastne vizualne skoro okopirovane Apple (ok hranate s cernym keramickym cifernikem a paskem asi dela vic znacek). Jinak kartou platim radsi kvuli prehlednosti plateb, vim kolik za co jsem utratila. To u hotovosti je velka neznama.
Čo vás dnes rozosmialo?
Jos jj, Jizerky jsou na ty karty úplně marné. No fakt jejich škoda, takto jsem vlezla někam do hospody, tři stovky v mobilu. Každé dítě dostalo polévku, já taky a vodu napůl. Jinak jsem byla připravena utratit tam litr za pořádný oběd. No ale když nechtějí, nedá se nic dělat.
letfenixaJá si chci teď taky koupit ručičkové hodibky. Hodně mě pobavil kamarád, šel na nějakou akci s lidma, co jim bylo v průměru dvacet a přišel domů p půl 11 ranoa to ho ještě někdo přivezl, že ho postrádali doma:D. A pobavil mě, když vyprávěl, že tam tak seděl v té hospodě a v půl 9 ráno mu hodinky zahlasily nějakou kritickou fyzickou hodnotu.
U nás se taky ještě v nekterych obchodech nedá platit kartou, nebo ji berou od 200,-. Přitom ty obchody jsou velké, chodí tam dost lidí.
Já jsem nejvíc mega retro. Šla jsem nakoupit v pátek do Billy a neměla jsem hotovost ale ani kartu, musela jsem zavolat segře, ať mi to přijede zaplatit. Ale prodavačky na mě byly milé, to že jsem vylízaná jsem si tam totiž řekla sama:D
Nejčastěji platím kartou, hotově málo. Nejhorší je, že nákupy do práce musíme dělat hotově, takže často pobíhám a hledám bankomat. Hodinky nevlastním.
Karja
už jsem takhle jednou nechávala v obchodě nákup a šla si půjčit stovku od kolegy, který měl výzkum poblíž. Ale největší zásek byl nákup za pár tisíc v Globusu a opavští kolegové nebyli doma nebo neměli hotovost. To jsem si musela pro šrajtofli zajet těch 17 km domů. Vozík s nákupem strčili k hlavní pokladní do kukaně. ![]()
continuity kam se hrabou Jizerky na okolí Lednice
za celý týden jsme mohli kartou zaplatit akorát v Lidlu a na pokladnách zámků, jinak nikde. V Jizerkách brali karty aspoň na Královce
A úplně souhlasím, člověk tam chce nechat peníze a mně tohle třeba docela odradí (a často taky nemám). Chápu to ve stánku se zmrzlinou, ale v hospodě, kde jídlo stojí 250?
brrr No to já bych taky udelala, jenže bylo za 5 minut zaviracka:D. No prostě trapas, lidi za mnou si museli přendat zboží, otevřít novou kasu, protože večer jela už jedna, ale paní prodavačka mi rikala, že se stávají horší věci:D
Evaeva v Lednici alespoň seženeš bankomat, ale někde v kopcích to prakticky znamená být bez jídla.
continuity to je fakt
Hodinky mam asi tyden, uz jsem si rekla, ze je cas jit s dobou.
Povedla se ti moc pěkná slovní hříčka ![]()
brrr ja takhle jednou nechala na benzince v zastave dceru. Karty nebrali a penez jsem mela malo. Nastesti to bylo kousek od domova.
Evaeva A co teprve na Lipně. ![]()
Kokoska vedeš ![]()
Kokoska uznávám, tohle je jiná liga ![]()
Napr v Luhacovicich je tiež problém platiť kartou a my naviac nechceme vyberat české koruny.
V souvislosti se zrušením EET to je jasná snaha oje*at stát na daních.
dzizisketa přesně
dzizisketa Já to vidím taky tak a do podniků, co se u nás na maloměstě po zrušení EET vrátily k modelu "pouze hotovost", jsem až na vzácný výjimky přestala chodit
dzizisketa veď jasné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje