Garfie to právě rozhodně musím!![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie desivy!
Mulen vyzkousej. A pak posli friendship kod :)
Mulen Děti ti to vysvětlí! ![]()
moora creepy ![]()
Pokémony nechytám, vlastně mě to nikdy ani nenapadlo dělat, ale... Kdo další chytá? Že by se udělal výzkum?
GarfieJá teda znám nejmíň dva hřbitovy, na kterých je dokonce tělocvična. Tvůj nechytací hřbitov je podezřelý! ;o)
andulka01 Většina dříve chytajících to zapíchla. Ano, viktorka_od splavu , na tebe se dívám. ![]()
Sweet Potato
ja viim
Garfie Ty jo, já se obávám že ne. Mají oba horší mobil a nikdy nechytali ![]()
Sweet Potato dám. Zatím jsem z toho trochu zmatená
Když tak poradíte, co to ten friendship kod je kam ho mám poslat.
Mulen
Jestli uspěješ, dej vědět.
Garfie Creepy.
Včera sedíme v Krušných horách v penzionku, 13letá holčina najednou vcelku v klidu povídá, že z toho okýnka naproti viděla vylézt dvě průhledné postavy.
To si dělala srandu, ne? Nebo chtěla být zajímavá. Já mám taky jednu duchařskou, ale vyhodnotila jsem to jako blbost.
Srandu jistě ne. Zajímavá, to úplně neposoudím, znám ji jen pár dní, ale nebylo moc před kým. Já jsem racionalista a materiální tupoun, ale vím, že nic nevím.
Já podivný věci trochu přitahuju, teda hlavně v mládí, ale vůbec o tom nechci mluvit, jsem sama doma! ![]()
Garfie nalej si a povidej!
Sweet Potato já jsem taky racionalista, a jednou jsem zašla jen tak z prči a dlouhý chvíle s kamarádkou k Plamínkovi, neobjednaná, nic jsem vědět nechtěla, jen jsem zarytě mlčela, a co on mi řekl a co se pak dělo, to jsem teda čuměla... jsou věci mezi nebem a zemí...
Kokoska Ani omylem! ![]()
Ja bych asi ducha nevidela, i kdyby kolem me metal kotrmelce, ale moje mama tvrdila, ze se s ni prisli rozloucit oba rodice, kdyz umreli.
Kokoska stín mrtvýho cca tejden po úmrtí jsem měla v bytě taky, za šoupačkama z mléčnýho skla - já sama bych chrápala, ale vzbudil mě uprostřed noci pes štěkotem... děsnej zážitek!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje