Ale není to špatná bota, teda čerpadlo ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Už nemají moje číslo. ![]()
To je googlovaný překlad z němčiny. Pumps - čerpadla ![]()
A co "Semiĺąovăš BalerăNy Stagórs" ? Já nevím, že si ty eshopy aspoň nezkontrolujou texty.
Ani nevím, kam to zařadit, ale je tady další z japonských historek: Japonci, jak je známo, mají poněkud zvláštní chutě a historicky nejsou zvyklí na pečivo. Sladký toustový chleba už mě nijak nerozhodí (děti na něj odmítají i marmeládu, protože pak už je to "moc" sladké), ale to co jsme snídali dnes.....kynutá buchta s hrozinkami, plněná...pozor....slaným taveným sýrem!! Syn u toho prohlásil "na to si teda budu muset trochu zvyknout, teda vlastně DOST zvyknout" ![]()
Nechcete založit vlákno Japonsko? Takhle nacházíme jednotlivé perličky spíš náhodně, byla by škoda, aby to někde zapadlo.
Na to jsem ani nemusela do Japonska, to dávali dětem ve škole k svačině - hodně tmavý nasládlý chleba s rozinkami, obložený naslano, šunka, sýr, salát. Jak mi jinak jejich nesnědené svačiny chutnaly, tohle jsem nepozřela.
Taky se přimlouvám za japonské vlákno.
a nebo nějaký celkový vlákno pro lidi, co žijou v zahraničí
Ale mně je to takové hloupé, založit vlastní vlákno....možná to můžu házet do "cestování"?
Sweet Potato Tohle bylo zákeřně uvnitř, jako bys měla plněný croissant. Je to fakt divný, tyhle kombinace :-/ Ale tady jsou na to mistři, viděla jsem třeba bagetu plněnou špagetama!
no ale bagetu s hranolkama uvnitř jsem myslim měla přímo ve Francii, bylo to fakt trochu nezvyklý...
To už je jako moje skotská Houska plněná bramborovou plackou.:-)))
Mně to tady přišlo legrační, zvlášť protože se tady tehdy (bylo to před cca deseti lety) nejedly vůbec špagety ani bagety, i samo o sobě to byla kuriozita, ne tak dohormady. ![]()
Kuřecí pizza s rybízovou marmeládou, banán s kečupem (Dánsko). ![]()
Dobrý nápad, takže se těším na historky zde:
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/zaliby:c8/t35.htm?page=44#m168935

Dámská baletní čerpadla ![]()
Počuj, najprv ti chýbajú kríže, teraz sa dovolávaš Krista...veď ty si lepší kresťan ako väčšina slovenska!
To si kde zobral:)))
útlocitný slniečkár
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články