A barbucha
Tak Gucci, no dobre, mam pro vas outfity na prvni setkani. Jeste trochu umirnene.
999 je satova:

Tasky a dalsi doplnky dodam na pozadani. Vse Gucci, samozrejme nejnovejsi kolekce.
Mockrát děkuju. Po hodině v takovým outfitu budu ale pravděpodobně potřebovat úplně jinej:

Já to beru...:-). Jen bych prosila jiné brýle, tyhle moc neladí se zbytkem :-).
![]()
To už je lepší :-).

![]()
Ten chlap je skvělej...:-)
Mockrát děkuju. Po hodině v takovým outfitu budu ale pravděpodobně potřebovat úplně jinej:

Jednobarevnej. ![]()
Nepleteš se :-). V mém monotématickém šatníku mám červenou sukni...
Nooo.... já myslím, že nebude tak zle... těm šatům, cos měla na minulém srazu, barva rozhodně nechyběla ![]()
Jasně :-). Asi tři barevné kousky mám...:-). Ale co je to proti dvaceti černým šatům
.
![]()
![]()

![]()
spis me to v dobrem pobavilo
diky tomu clanku jsem si na Jan Thompsonovou (velvyslankymi VB v CR) a jeji kocky na ambasade vzpomela. pripomela mi tehda Boha (Alanis Morissette) z Dogmy, zjevenim, i usmevem. fakt paradni dama.
Miloš otevřel transparentní účet)))

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.