Raduza jenomže tu Smolíkovic hrůzu slýchám z rádií doteď.
Čo vás dnes rozosmialo?
Pinot Noir
Smolík je hrozný. A to nemám hudební sluch, takže snesu lecos
Pinot Noir Ten blb se jmenuje Smolík, jo? Doufám, že Pepa, jak z toho seriálu, jdu si ho najít.![]()
Luna hledej radsi Pistu! ![]()
jerry No tak znala jsem ten ksicht, obcas visi nekde po zastavkach plakatek. Vystupuje asi v kulturacich dodnes. Ale kdo na tohle pujde???![]()
jerryOsobne jsem znala jednu pani, co vazne poslouchala Lucku Vondrackovou. Takze motne je vsechno. Asi.![]()
Luna Já spíš obdivuju, jak si dosáhla toho, že tě tento skvost dlouhá desetiletí míjel.
Zlatý Ne pětku ne, to mělo aspoň rým a rytmus.
Sweet Potato No me to taky prekvapilo. V radiu rikali, ze je to z 80. let. Manzel to taky znal, a to celkem casto pasivne posloucham Cesky rozhlas 2, kde vykopavkama nesetri!!.![]()
Kokoska Pinot Noir já rádio vůbec neposlouchám, netušila jsem, že se tyhle pecky pořád hrajou
Makara Mě se naštěstí žádný šuplíček neotevřel a moc doufám, že se to nestane. Jako určitě mě to minout nemohlo, ale asi mám (naštěstí) velice selektivní paměť.
Ovšem toto 
dzizisketa tak to je top
dzizisketa jezis![]()
dzizisketa Muhehe

Sweet Potato to je řešení do těch louží a sněhu. Vytáhneš nahoru a zůstanou suché ![]()
![]()
Evaeva ovšem v popisku jsou to "návleky na ruce", ty by mě zajímaly jak vypadají na modelce ještě víc ![]()
andulka01 "Na nohy, dcero, na nohy"
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články