andulka01 to je uni![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Je to teda spíš k pláči - na idnes je článek o Jiřím Štěpničkovi, a je tam fotografie s popiskem
Takhle si teda úctyhodnou sbírku knih fakt nepředstavuju.![]()
SunEclipse Muhehe
SunEclipse jezis, mi je deduly uplne lito![]()
Ja ty reakce asi nepochopila? Normalni knihovna a krasny starosvetsky byt.
Josspíš jde asi o ty komentáře té novinářky, úctyhodnou sbírku si taky představuju jinak.
Jos jo prave, normalni knihovna a normalni starouskovsky bydleni. jak je tam vyfoceny ve fuseklich na tom rotopedu, chjo, uplne mi to evokuje ze by nekdo takhle fotil a vystavil my rodice. takovy trapnosmutny
viktorka_od splavu no vis co, myslim, ze osloveni dedula by mu vadilo mnohem vic nez fotka v ponozkach, ke ktery notabene dal sam souhlas. ![]()
Pinot Noir viktorka_od splavu diky, jsem jenom prolitla fotky. A prislo mi to hezke. Vzhledem k lokalite a typu bytu, veku majitele a toho mala, co vim o jeho detstvi a cim si hlavne jeho maminka prosla. Asi mi nemuze byt nesympaticky... Knihovna, uznavam, je spis skromna.
Mne sa teda byt pana Š páči. Nevadi mi fotka na rotopedu a teda dedulom nenazyvam fakt nikoho.
Akurat jd fakt že rozsiahla zbierka kníh vyzerá inak. Ale to by sa dalo povedať o väčšine popiskov tej novinárky.
Úctyhodná knihovnička?
Možno je tá knihovna úctyhodná skôr svoji obsahom / kvalitou /, ako množstvom titulov , ale mňa o nijako netrápi. Skôr som sa pozastavila v komentároch na tom, že je asi nepatričné, že pán Štepnička je na rotopedu v ponožkách . Má mať nejakú špeciálnu obuv ? Koniec- koncov, je to starý pán, a napriek tomu je slušne / primerane veku / oblečený a byt má ako sa zdá v čistote ... nevadilo by mi ani keby chodil v byte v papučiach, ale ak uprednostňuje iba ponožky - no a čo ?
Blanka já jezdím na rotopedu ve sportovní obuvi...Tady spíš jde asi o to pózování na rotopedu.Jinak nic proti Štěpničkovi.A byt se mi líbí.
EDITH4B jj presne tak. ja teda celkove tyhle "sondy do domacnosti" nechapu, vetsinou mi to proste pripada trapny. myslim ta prezentace, nikoliv ty osoby aby bylo jasno. (nedavno tu bylo neco podobneho kde ustrednim bodem kuchyne byl na fotografiich kocici zachod![]()
viktorka_od splavu jo,taky nechápu ![]()
EDITH4B já na rotopedu ve sportovní obuvi, ale zato ve spodním prádle. Do prezentace v článku asi zlatý džíny a ponožky! ![]()
Jako legrace to úplně není, ale...
Myslela bych, že tohle v Německu není možné.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články