Zuzuli To mi připomnělo, že jsem si z předmětu stroje a zařízení, kde byly fakt hustý otázky, včetně jaderné elektrárny, vytáhla automobil.
Čo vás dnes rozosmialo?
999 to je skoro jak ta moje fyzika ![]()
999 ale jaderná elektrárna je pěkná otázka. Mě teda potěšilo, když jsem si ji ve fyzice vytáhla. A v matice složené zlomky
. To byla jednička zadarmo.
Makara Ale jo, ale kdybych věděla, že si vytáhnu auto, tak se vůbec neučím :-). Navíc jsem měla po autoškole.
V obecním plátku vesnice, kde máme chalupu, se na jedné stránce potkal článek o archeologických vykopávkách a změnách ve vedení školy:

eM to se povedlo ![]()
V obecním plátku vesnice, kde máme chalupu, se na jedné stránce potkal článek o archeologických vykopávkách a změnách ve vedení školy:
nový ředitel je pěkně stará vykopávka ![]()
eM chichi
eM
to maj děcka určitě na nástěnce !
Tabea To jo! Z desátého století, říkají archeologové.
bublifuk A nebo rovnou na ředitelně :)
Dnes po cestě z práce jsem se zasmála když jsem viděla, jak nakládají a zvedají obrovským autojeřábem na menší panelák balíky polystyrenu ![]()
Já mám dost, v rádiu hrála tak dementní písnička, něco jako Bude se ti jednou zdát, že je život zlej.., pokračovalo to naprosto šíleným textem, co se slabikama netrefoval do rytmu, rýmy jak od děcka z 5. třídy a nezpívala to kupodivu Lucie Vondráčková, ale nějakej chlap z 80. let.
A takovej záchvat jsem dostala, až jsem se na fb omylem přidala do skupiny "Houby"
Luna určitě myslíš Jakuba Smolíka! Úplně se mi ta tragédie rozezněla v hlavě a nezbavím se toho několik dní. Nikdy jsem nepochopila, jak se toto mohlo dostat do rádií, nebo vlastně vůbec ze studia na veřejnost.
Pinot Noir tak v ty době se dostávaly na veřejnost ruzny perly. Třeba takový Kroky Františka Janečka, Markéta Muchova nebo ten jak se jmenoval, Pavel Hornak. A jelo to všude. ![]()
Luna naštěstí si nevybavuju a nebudu hledat!
edit: au, už se mi tem šuplíček otevřel
Raduza Né, pětku né! To tuhle hrali v radiu, kdyz jsem jela autem a honem jsem to vypla, abych se nevybourala, jak se mi zatmelo pred ocima ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články