Reklama/video Daňhelindy u Beaty Rajské. Vlastně všechny její videa mi přijdou vtipný, Anna Jiřina Daňhelová. :D
Čo vás dnes rozosmialo?
Tak ne, nebudu taterka. Chcu do tovarny. Dneska jsem vyrezavala na dementni jarmark kone z tluste lepenky elektrickou pilkou a tak jsem si u toho odpocinula, jak uz dlouho ne. Ja fakt potrebuju praci rukama.![]()
OliveOyl Evoluční virolog není žádný suchar![]()
OliveOyl Skvělej.
Ovšem pak na mne vykouklo tohle vlákno, uf
https://x.com/lil_vodku/status/1845559905681326185?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
Sweet Potato co jsem to viděla?? Já jsem tak ráda, že už mám děti dospělý
Luna Ty jo, já ti rozumím. Nedávno jsem s vrtačkoi vyráběla bambusovou lampičku a byla to asi nejpříjěnější činnost za posledního půl roku. Škoda, že nejsem manuálně moc zručná, bavilo by mě to moc.
Garfie Ja bych ras neskromne rekla, ze manualne zrucna asi jsem![]()
Proto nejvetsi highlight roku byl, kdyz mi ted kolega dal maly klicek od dilny a rekl: Muzes si tam zajit kdy chces!![]()
Pro me to bylo uplne jak kdyz daji dvema studentum klicek od smajchlpokojicku!![]()
Luna
To je ale super!!!! Závidím ![]()
Garfie Vyfotim ti vanocni koniky![]()
Luna
Už se těším!

Jednoho mám doma. teď už dobrý, ale když jsem v sobotu přiletěla, chvíli jsem se zpytovala, proč jsem ty Americe radši nezůstala o týden déle. ![]()
continuityno ja s teplotou 37 a vic taky nejsem niceho schopna. Bolave cele telo, nohy, zada, boli me i kuze, sotva vyjdu do schodu
.Do prace jsem v tomto stavu sla jednou jedinkrat, protoze to moc neslo jinak, ale jinak lezim jak mrtvola a desne trpim. Nejvetsi peklo byla materska, to jsem fakt myslela, ze chcipnu, kdyz jsem s detmi nemohla lezet.
Gatita stonat s dětmi je děs. Jak úplně cítíš, že moct jedno odpoledne ležet, tak je ti dobře. A ono to nejde a nejde.
Gatita kdyby se lehl a ležel, neřeknu nic, ale on tady zevluje v obýváku a mezi záchvaty kašle si buď stěžuje nebo nadává.
Já to fakt nedávám. Když už je nemocný vážně, tak to je jiné. Ale zánět průdušek nebo chřipka jsou nemoce, co se prostě musí přetrpět a žádné skuhrani na tom nic nezmění. Je to teda ještě v kombinaci s tím, že když je nemocný někdo jinej, tak je z jeho strany velké diveni, jak se to mohlo tomu nedomrlemu chudákovi stát.
continuity muž si naopak nelehne a nelehne a ani si nezaskuhrá. Celý večer lítá okolo dětí nebo domácnosti a pak se ukáže, že je mu vlastně blbě a má 37,5. Fakt bych radši, kdyby si lehnul, tohle vůbec není nutné, ale to už mu musí být fakt blbě
Teď si říkám, že už vím, po kom to ty děti maj ![]()
continuityto by mi taky lezlo na nervy.
Evaeva presne. Byvam pak rychle fit, kdyz se muzu dva dny vylezet,a hrozne me dere, kdyz to nejde. Mam vyhodu, ze jsem nemocna zasadne pres vikendy, tak to vetsinou jde. Pak teda vetsinou lehne muz z toho litani kolem deti, na konci vikendu je z nej zlomeny muz s horecnatyma ocima a krupejemi potu na cele. Nedavno jsme si takovou virozou prosli a pak si rikali, ze jsme radi, ze se muzem takto zastoupit a ze single rodice to maji krute, ti museji jet porad.
Gatita s tím miminem je to takové těžší, i když, když je mi blbě, muž se fakt snaží zastat co nejvíc
Ono pomůže, i když na dvě hodiny všichni vypadnou, člověk si trochu poleží. Ale když už byli kluci větší, už to šlo, tak ještě tak rok dva
Teď jsme se teda plácali v nějakých virozách snad tři týdny, bylo to sice skoro nic, ale dlouho, takové to stokrát nic... A to už neměl energii nikdo. Snad už je to za námi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články