Gatita single rodiče jsou podle mě nadlidi (co jim zbývá teda)
Čo vás dnes rozosmialo?
Dneska mě rozesmál příspěvek v diskusi o respektující výchově. Jak jinak, značně politicky nekorektní... ale sorry jako, nemohla jsem si pomoct:
Když jsem byl malé dítě. nebrali mne k psychologovi. Matka mi jednou fackou otevřela čákru, stabilizovala karmu a vyčistila auru.
barbucha tak to sis zadělala
Dneska mě rozesmál příspěvek v diskusi o respektující výchově. Jak jinak, značně politicky nekorektní... ale sorry jako, nemohla jsem si pomoct:
Když jsem byl malé dítě. nebrali mne k psychologovi. Matka mi jednou fackou otevřela čákru, stabilizovala karmu a vyčistila auru.
Mne tiež. "Vďaka" tomu musím k psychológovi chodiť ako dospelá.
Haha.
... mně se líbí, když v e-shopu mají smysl pro humor ![]()
Co bude následovat?
Teď budeme pobíhat po skladu a plnit zásilku samými dobrotami. Protože máme sklady plné k prasknutí, slibujeme, že nebudeme z vašeho balíčku ujídat! 
Jakmile předáme zásilku přepravci, budeme Vás opět informovat e-mailem, ve kterém naleznete číslo vaší zásilky a odkaz na její sledování.
Nanotopánky. ![]()

Pinot Noir
to by se v češtině stát nemohlo!
Přehlídka jaro/léto 2023 Balenciaga. Opravdu všichni modelové chodili v blátě. :D

Když se může v bahně zápasit, tak proč ne přehlídka![]()
Kan aspoň človek vie, ako v tom bude vyzerať na prechadzke okolo novostavieb, kde si prave kupil byt ![]()
Kan no nevim, to uz je takovy "co by se jeste vymyslelo, aby se o nas mluvilo".
Kokoska jj, už Havlíček napsal: Není nad původnost, každý po ní touží; lidé chodí přes most, to já půjdu louží.
SunEclipse Balenciaga to vzal doslova ![]()
Ono je to spíš k pláči, ale rozhodla jsem se, že se budu smát.
Obě vlákna jsou skvělé, došlo i na Královec!
https://x.com/ondras_cerny/status/1853841565174657102?t=x9pgu49Gct5WFFptD89yGA&s=19

Pár mm sem, pár mm tam![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články