dzizisketa To já zase chodila do třídy s Adamem Koubkem, tím, co zpívá ve StarDance, a ten pravda trochu přibral (něco možná dělá kamera), ale jinak se za ty léta podle mě změnil tak jako adekvátně málo, jako já. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Tabea no jo, u těhlech počtů dost záleží, jestli je to dítě první nebo páté ![]()
Myrtila Tak vzhled ještě nic neznamená, důležitý je ten mentální věk a názory. Vzpomínám na spolužačku, která byla ve 42 babička od dcery a myšlením byla fakt babička. Jsem jí popisovala, že jsme si s mužem na dovolené půjčili tandem a nocovali venku po vinicích a byla z toho v šoku. Ono stačí když někdo začne o sexu v našem věku už je to prostě nepřípustné a fuj a nebo to dělají jednou za měsíc, když je něco nebolí teda. +/- 50
Myrtila Jo, naroste jim břicho, kouty se nenápadně plazí směrem k cédéčku na hlavě... "tetina" podle mě přichází později.
Slušný člověk v tomhle věku nikdy/vždycky...
To už jsem taky slyšela ![]()
Ale říkám si, že dokud to sama neříkám ostatním, tak to je ještě dobrý.
Myrtila Jo, naroste jim břicho, kouty se nenápadně plazí směrem k cédéčku na hlavě... "tetina" podle mě přichází později.
No jo, jenže to si myslíš ty, nebo ,,my,, ženský. Oni ti chlapi to naopak vnímají jinak a asi bychom koukali, co vnimaji za tetkovsky:D
Možno to nie je na smiech, ide o vážny problém, ale… Zázraky na počkanie, nemožné do dvoch dní - naivita ľudí, ktorí veria, že pomocou tabletky oklamú svoje telo aj prírodu a ľahko a bezprácne sa stanú štíhlymi je nekonečná.
Blanka já jim všem přeju pořádnou a dlouhodobou sračku! ![]()
moje mamka ho používá kvůli cukrovce (na předpis od specializovaného lékaře), ještě dlouho předtím, než o tom začal tlachat ten debilní Elon a média, a díky těmhle vyžranejm hovadum, co se nacpou hamburgrem a na to kýbl zmrzliny, a pak si šlehnou Ozempic, tady cca rok nebyl k dostání - ani právě pro ty, kterým byl určen primárně! dostávala předepsaný nějaký nesmysly, prášky, co jí totálně rozhodily trávicí systém...
dnes jsem se dost pobavila u tohoto ![]()

tvJoo, tam jsem teď bráchovi koupila "brož" s Jirkou Károu ![]()
Malenge to je boží ![]()
No comment
Malenge to je dobry, uz vidim, jak se s tim nekdo objevi na super party. Asi se v Moschinu trochu prihulil navrhar, papirovy sacek za 10 litru je taky must have ![]()
Zapomněla dodat, že jak v Německu před patnácti lety ![]()
Kokoska no nejdřív jsem myslela, ze si trosku přihnula AI
zeleninka za 88, nekup to!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články