Me rozesmál tento výtvor, měl to být něco jako Upgrade koně svatého Martina.![]()

Me rozesmál tento výtvor, měl to být něco jako Upgrade koně svatého Martina.![]()

Luna ale to je boží ![]()
Mladý umělěc by si ale měl kapku osvěžit gramatiku ![]()
barbucha No to joo, ale tak 4.trida, to teprv myslim budou probirat.![]()
Tak to jo. Jinak myšlénka dobrá! ![]()
My jsme se teď se sambem úplně skáceli...říkám:ty jo, mám čelo jak puberťák, nevím,co se děje. On: však si to něčím namaz
. Říkám: no dyt, tam je krém, když mám suchou pokožku ". Sambo: jaký krém???
Tak jsme došli do koupelny a to je gel na vlasy mého syna!!
Dlouho jsme se tak nezasmali.
tv ještě že si tam syn neodložil lepidlo do výtvarky. ![]()
Tabea dnes jedes ![]()
![]()
Dostala jsem dneska v práci bílý ponožky. V pátek jsem nahodile řešila krvácivou komplikaci na porodním sále, což se naštěstí podařilo rychle a úspěšně. Zůstala jsem ale zřízená do té míry, že ponožky, které si všichni perem doma, letěly rovnou do koše- porodní asistentka nade mnou spráskla ruce, všimli si toho i novopečení rodiče- dneska mi se smíchem a díky předali nový pár a něco sladkého.
marieu uznalí rodiče ![]()
marieu ale to je moc hezké ![]()
Pobavil mě manžel, přišel ze slučáku, 20 let od maturity, a prý že ho opravdu překvapilo, kolik spolužáků má teď malé dítě, jako mimino, třeba měsíční, v tomhle věku...
Tak říkám, jako my třeba, co? ![]()
Aneb věk je jen relativní, stárnou jen ti okolo ![]()
Myrtila - a to ešte počakajte ďalších 20, 30 a viac rokov, a budete prekvapená, ako rýchlo vám starnú deti, zatiaľčo vy sa vôbec nemeníte ! ![]()
Myrtila moje třída z gymplu se teď scházela po 25 letech. Věk dětí je od 21 let (spolužačka) do 3 měsíců (spolužák). Jedna spolužačka si ještě před necelým rokem nadělila páté dítě. ![]()
Myrtila to je vtipný! Můj muž přišel ze slučáku se sklopenejma ušima, že už mu pulka spolužáků jede druhý kolo (manželství a druhá rodina) a že to by fakt nerad:-D. Tak nevim, by se mohli scházet třeba každej měsíc, tak týden mu to zustalo ta pokora:-D.
Blanka Tak děti stárnou strašně rychle. Mě rozesmál synovec. Bavili jsme se o SDM, které se koná 2027 v Soulu a říkám mu, tak to ti závidím! A k muži: Nepoletíme taky do Soulu? A synovec: setkání MLÁDEŽE teto, MLÁDEŽE! ![]()
Aranel no přesně, strejcové a fotři. ![]()
Ale dnes jsem chtěla přepnout foťák na video a přeťukla jsem se na selfie, navíc pod nějakým nelichotivým světlem, a taky na mě bafla už dost zasloužilá tetka. ![]()
Pinot Noir ta přední kamera je fakt zlo
Já jsem dneska jela autobusem s mužovým kamarádem, který se po pěti letech přistěhoval zpět k nám na sídliště, poslední roky jsem ho vídala sporadicky a taky mě překvapilo, že viditelně zestárl, řekla bych, že víc jak jiní z té jejich party, on byl takový přímočaře pohledný muž. Akorát ty pěkné zelené oči má furt stejné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.