Kabelka od Moschino ![]()

Kabelka od Moschino ![]()

Janulik03 Tak ale na sjezd ZUČM náhodou dobrý!
K tomu stárnutí: Ségra byla na srazu z gymplu a povídá "Jako holky dobrý, ale ti kluci, hrozný". A shodou okolností jsem se druhý den u oběda bavila s kolegou, který byl taky na nějakým srazu a říkal "Kluci dobrý, ale ty holky snad za sebe poslaly svoje mámy". Takže asi tak... ![]()
Janulik03jsem si to normálně musela vygooglit, abych zjistila jak se otevírá. A v detailu vypadá dost uměle.
Marbuša a já si podle fotek z mýho srazu, kde jsem nebyla, říkala, jak se ty "ošklivý káčátka" proměnily v pěkný baby a ty tehdejší krásky jsou tetky. Spolužáci, co vypadali dobře tenkrát, vypadají dobře i teď. Ti ostatní vypadali ok.
Zjistila jsem, že můj muž byl za mlada podobný Babišovi. ![]()
Janulik03 o ni jsme se tu bavily včera ![]()
edit: a včera měli poslední kus a dnes mají 2, někomu se asi nelíbila, tak ji vrátil.
Malenge ano? Zachytila som nejaký papierový sáčok, a toto na mna vybehlo na IG. Každopádne je to zaujímavé
Myrtila - a to ešte počakajte ďalších 20, 30 a viac rokov, a budete prekvapená, ako rýchlo vám starnú deti, zatiaľčo vy sa vôbec nemeníte !
toto, presne!!!
Janulik03 - keď mi konečne došlo, že ten zeler, papierový sáčok,atď., má byť akože vážne myslený odevný doplnok, kabelka /
/, spomenula som si na film Ať žijí duchové, kde chodila Leontýnka so strešnou taškou pod pazuchou .
Dcéra že upečie stromčeky podľa IG

A malá že "Jeeeej hov..á" ![]()
Janulik03 No... malá má pravdu ![]()
![]()
Janulik03 Já bych řekla, že to jsou hadi.![]()
Janulik03já čtu a mala... pomáhala...
Maminka se musí zlepšit ![]()
Janulik03 super![]()
Mně dnes pobavil vzkaz od dcery, které napsal její kamarád. Dostal totiž mou knížku a prý:

Torrah to je hezký a milý.
Fakt že jo.
Torrah super recenze! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.