máslo je super!

máslo je super!

Jejda, zase vila Vilekula?
Jsem měla dneska k večeři chleba s máslem a rajčetem, protože jsem byla líná. A já si vlastně královsky debužíruju ![]()
Jsem měla dneska k večeři chleba s máslem a rajčetem, protože jsem byla líná. A já si vlastně královsky debužíruju ![]()
To stejný jsem zrovna dojedla taky, ve Formagerii maji másla dost
A navíc je chuťově velmi dobré.
Já si ho tam koupila poprvé, protože v našem obchodě neměli. A je takové suché, velmi suché.
Bote se taky nic nestalo?
hehe, to se stalo mému předešlému pejskovi, kterej jako malej honil , ehm
, na rybníce s řevem bruslaře, ten se teda pak snažil snažil hrabat do protisměru, takže k tomu bruslaři, kterej se zastavil, dojel po zádech a rozplác se mu o nohy...
Me rozesmalo, ze ma holub tlapky, ale vlastne nevim co ma![]()
Pařátky ne?
Na Náplavce neměli máslo! Rozbila se jim máselnice.![]()
No to se zvedne cena. ![]()
Já jsem byla v pondělí u nás v Albertu, kde slyším vedoucí jak říká holce, co doplňuje zboží, že másla je dost a vyskládat... Druhý den ráno už ani kostka.
Na Náplavce neměli máslo! Rozbila se jim máselnice.![]()
Pak že není krize.
![]()
Ty ikeácké názvy jsou někdy fakt vtipné :)

Taky vývrtka jménem GROGGY mě baví ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.