![]()
Čo vás dnes rozosmialo?

![]()

Nevim, do kteryho vlakna to mam dat, tak sem, protoze me to fakt rozesmalo - kdo letite z Prahy v pondeli? Bude ta slavna taxikarska blokada - nemaji jiny reseni, protoze cituji "neboť nás všechny v Praze neustále okrádají o naši práci nelegální přepravci využívající aplikaci Uber, Taxify"
Od taxikaru je to velmi vtipny vyjadreni, protoze hlavne ti letistni jsou jak znamo poctivost sama ![]()

V soukromí Hyde?
At si mysli ze je kdokoli, ale at nemluvi, ja jsem fakt tolerantni clovek, ale Repka je totalni tupec, to se vidi malokdy![]()
Pořád nevim, jestli některé názvy výrobku v Ikea jsou náhoda nebo záměr. 
Drsný ![]()
Taky jsem nevěděla kam s taxikářema... spíš do stížností nebo do hrůzy a děsu :-) Jela jsem v pondělí do Prahy ze Slaného, naštěstí jsem trefila volnější průjezd v mém směru, ale víc jsem si všímala těch řidičů hlavně od AAA - nejčastější právě ten typ nařvanýho veksláka s prasečím obličejem a třema bradama, zlatý řetězy included. Taxíky skoro nejezdím, ale k něčemu takovýmu bych si asi nesedla.
A jejich rétorika je vážně úsměvná :-)
Pražský institut pro urážení Brna už není potřeba, jde to samo![]()
bohuzel musim priznat nejenze to je pravda, jeste to zdaleka neni vsechno... sranda pro prazaky, ale my v tom zijem!![]()
"Neuhneme" je super!
I jako slogan. A výbornej tah spojit se se Čtvrtníčkem. Mám pocit, že jak měl Kalousek popularitu někde na bodu mrazu, tak Babiš mu tím neustálým a otravným "za to může Kalousek" vlastně dost pomáhá se zvednout.
Ale tak v roce 2050 vy už tady maminko nebudete ne? :-D
Nebo edit vlastně, to asi ještě jo, mně nedošlo že je to za pár)))
co bude 2050 mi bude zrejme uz jedno takjakotak:-) ale kdo v tom ma zit ted?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články