slniecko co ti budem o desiatej sme dokončili referat na Bismarcka.

slniecko co ti budem o desiatej sme dokončili referat na Bismarcka.

Tabea To je kruté!!! :-)
continuity Tenhle jsem pověsila dceři na nástěnku!!! ![]()
continuity toto je tak presne, ešte aj tie zvesene ramienka:)
Garfie ja ten vtip miluji a nejvíc v této slovenské verzi.
Nemají klasické nástěnky, ale mohla bych to dát na dveře obýváku.
Nevím kam s tím, že hlediska politiky je to katastrofa do omg, že hlediska Peštové je to na stiznost a z hlediska do vzdělání národa v oblasti kybernetické bezpečnosti vlastně velká pochvala. mně to pobavilo a mám dnes dobrou náladu, tak sem ![]()

Celá Story zde, https://www.forum24.cz/pestova-z-ano-se-chlubila-mailem-od-sefa-facebooku-slo-ale-o-podvrh-vime-kdo-si-z-poslankyne-vystrelil
Parzifal to vymyslel kvůli těm dezinformacim, co sdílela o Němcové.
Já ho žeru ![]()

continuity nene ![]()
Škoda, že Apríl byl včera. Kolega zkouší na chodbě, jestli mu neuchází paddleboard, ale vypadá to, jako že jsme dostali nový manipulační prostředek na přepravu archiválií po vodě.

Nám se včera povedlo dobře napálit vedoucího. Byl na služebce a zrovna se nám byl představit nový bezpečnostní ředitel. A mě napadlo šéfovi napsat, že po zhlédnutí našeho pracoviště vydal zákaz vstupu do laboratoře, že je naprosto nevyhovující a že si spolu budou muset vyjasnit, za jakých podmínek a zda vůbec v ní budeme moci dále pracovat. Spolupracovali na tom se mnou i oba kolegové, a on tomu chudák fakt uvěřil! Je pravda, že už před skoro dvěma lety vedoucí psal na nejvyšší místa, že ta naše laborka je nevyhovující (velikost, vybavení) a že se s tím musí něco udělat
Jako tohle se mi fakt povedlo!
Škoda, že jsem nebyla u dnešního odhalení, měla jsem schůzku mimo právě když on přišel do práce.
dzizisketa Hele a víš že si měla štěstí, že mu třeba nezavolal?:D:D
Archivářka Za povodní jsko když najdeš.
Bezpečák je tak čerstvý zaměstnanec, že není ještě nikde uveden, ani jeho telefon. Toto riziko jsem vyhodnotila jako v podstatě nulové a kdo se bojí, nesmí do lesa!
Vnuk letos maturuje, bylo mu 19. Teď měli třídní schůzky a dcera mu říká , tam nepůjdu to už je zbytečný. A on pomalu se slzou v oku říká - ale uvědomuješ si , že je to úplně poslední schůzka ? Tak co jí zbylo žejo.![]()
Dělám čistku v mrazáku, říkám si: hodím na pekáč tyhle krůtí prsa, tyhle houby, bude krůta na houbách...
peču králíka na hovězím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.