Garfie kdyby se Garfík rozhod vážně se stát youtuberem, tak tady má slušnou fanouškovskou základnu :)
Čo vás dnes rozosmialo?
OliveOyl Jojo, každej teenager sní o fanouškovský základně starých matek:D:D
Karja No počkej, staré matky sebou přivedou do fandomu i svůj dorost. Já myslím, že do věku sledování youtuberů se zdejší omladina dostane co nevidět ;o)
DruI my už tam dávno jsme ![]()
No, já nevím. Nikdy se mi nepodařilo svého náctiletého byť jen nalomit, že to, co zajímá maminku, by mohlo zajímat i jeho. ![]()
Samantha Já mám ten potěr ještě malej, takže jakmile v počítači něco pustím, tak mi tu stojí jako dvě surikaty a zjišťujou, co tam mám zajímavýho ;o)
Nevím, zda pobavilo, spíš zarazilo. Otevřu e-mail a tam nějaká reklama: Novinky z Bol: Víte co znamená pozitivní ovulační test? Otestujte svého předškoláka. Tak si říkám, co jako jestli to ví? nebo ovuluje...No tak je to nějakej mix novinek z babywebu a takhle nepěkně se jim to pomíchalo.
Karja
Hele, ale já myslím, že začínající youtuber stojí o každýho!!!
Garfie no, ale tak at to dává na nějakou starou platformu, třeba na ten youtube. Jinak jsme bez šance:D
OliveOyl Jojo, každej teenager sní o fanouškovský základně starých matek:D:D
na mladý cílí kde kdo. Ale my si ho budem sdílet v řetězácích :D kdo to má? :D
OliveOyl A zas jako oproti teenagerum máme nějakou kupní sílu (snad možná), takže můžeme nakoupit nějaký merche:D:D
Karja Jako třeba tričko "Jesus and His Followers" ? ![]()

Vy mě bavíte, počkám co na to učitelka a jdeme na to!!
Poláci zdraví;

Někde na Moravě. :D

Ja som práve teraz zistila, že ešte teraz, o trištvrte na jedenásť, sa dá cez Wolt objednať uhlomer.
Dobre na to idú ![]()
!!!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články