Pinot Noir tak to je víc než bezpečnostní zásoba
. No, to je docela výzva na to vymyslet nějaký udržitelný systém.
Čo vás dnes rozosmialo?
Tak malej Garfiek konečně dostal známku ze svého videorozhovoru s Ježíšem, učitelka ocenila že to bylo velmi vtipné, vyzdvihla hlubokou diskuzi o tom, jak být milosrdný a relevantní diskuzi o lidské důstojnosti, hříchu a odsouzení. Ovšem vytkla mu, že to bylo dlouhé (má to skoro 8 minut, zadání bylo 3-5), dostal za B, tedy dvojku.
Je to prostě šikula![]()
A pochopila to i paní učitelka. A známka je určitě spravedlivá (holt limit je limit).
Garfie Paní učitelka očividně nezná tu scénu s Burianem jak v Soli nad zlato dělá těsto na palačinky (jedno nebo dvě vejce to jsou dohromady tři vejce!) jinak by jí bylo jasné, že ze zadání 3-5 minut vyjde těch minut osm ;o)
Takové práce a zítra už to zas bude jinak.
continuity Šiš, ten klokan ![]()
continuity ![]()
a chtěla bych si přečíst ten prompt

dzizisketa to je super
Muselo mě rozesmát, jak najíždíme na standardní předprázdninový provoz (před jarními to byla drsná a rychlá viroza u Licháče a v jejim důsledku bágl s věcmi pro Sudou na týdenní hory u jižních sousedů, zapomenutý v hyenní ložnici).
Tentokrát - Sudá s nedokončenou hexavakcínou, protože má kontraindikaci, má od včerejška diagnostikovaný černý kašel. Nepřetržitě kašle a přetržitě zvrací. Opravdu chápu, že na to malé děti umírají, i pro puboše je to viditelně velmi vyčerpávající. Má odjíždět na školu v přírodě, možná i pojede.
Licháč dnes při tělocviku dupnul spolužákovi na chodidlo. Zatímco přidupnutá noha je v pořádku, noha dupající je v ortéze a spolu se zbytkem těla se pohybuje o berlích. Licháč, individualista od narození, utrousil cosi o nablblosti kolektivních sportů. Za týden má odjíždět na soustředění svého solo sportu, rozhodně neodjede.
Lednice prázdná, děti žravé, obchody relativně daleko, neřídím.
Kdo odjíždí? Manžel. Přece musí :-). S vidinou 10denního opáčka covidové karantény bych taky nejradši odjela, ale ženská vydrží víc, než člověk, že? Kdybych se dlouho neozývala, jsem buď ve vazbě za vraždu 1-2 nezletilců
, nebo sháním advokáta pro jednu z hyen.

continuity no to hej ![]()
dzizisketa Au.
Ještě k tomu mám jeden

salvia
Víš, že babybox je věkově neomezený?
continuity hahaha, kor tu mojí ta bývá často dost načepejřená:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články