Ja vyzerám OK len na takých fotkách, keď neviem, že ma fotia. Na väčšine takých, kde mám pózovať a pozerať do objektívu, bez ohľadu na to, či fotí profesionálny fotograf, člen rodiny, kamarátka či niekto neznámy, vyzerám blbo, neviem sa prirodzene usmievať na povel, buď vyzerám smutne, alebo sa divne ksichtím. Na maturitnom oznámení som mala fotku, na ktorej vyzerám tak, že ma bolia zuby.
Čo vás dnes rozosmialo?
Potrefenáhusa to se teď naučil mladší, nevím odkud, ale při focení nasadí náš rodinný škleb. Postavit ho vedle mého táty, tak bude jasný, po kom to má ![]()
Muj tata fotil rad, ovsem fotky treba z Vanoc byly utrpeni, teda ten proces. S tehdejsi technikou to tvalo veky a on byl strasne dukladny. Nez nasteloval fotak na stativ, pak meril expozimetrem, jak to nejlip nastavit, pak zaostrit, coz byl na tehdejsim fotaku kumst... strasne nerada se fotim asi uz od detstvi.
U tých našich je ale zváštne, že aj keď sa kvôli fotke vedia „ zatváriť “,vo výsledku ten ich úsmev skutočne pôsobí pekne a prirodzene ! Asi že „ Ubung macht den Meister “ . U mňa je to vždy neisté - vyjde to ? nevyjde ? Ja som ako Ross v Priateľoch , pamätáte, ako sa v nejakej epizode fotil ?
Kamarádka poslala
fotku z Itálie, vůbec nevím odkud, ale vím, že tam byli autem Weasleyovi.
Blanka nebol to Chandler na svadobne oznamenie? Nakoniec ho nahradil Joey
.
Ja mam tiez najradsej momentky alebo ked sa deti zacnu sklebit a robit ksichtiky. Na takych fotkach je najlepsie zachytena atmosfera a sa na nich zasmejeme. Skrobene fotky mame tiez ale na tie s odstupom casu nepozeram az tak rada, je to nuda :)
Blanka Potrefenáhusa Takhle má vycvičené děti moje švagrová, jak se začne fotit, přeruší činnost, nasadí úsměv a točí se za foťákem
Naše dítě místo toho zdrhá a řve "nefoť mě" ![]()
A při posledním hromadném setkání jsme zkusili udělat takové to "recreated photo", jak se po letech účastníci pokusí udělat fotku o stejné kompozici jako kdysi, byly na ní naše děti na první společné dovolené, syn a 3 sestřenice. Kupodivu u toho pěkně spolupracovali a výsledek je úplně boží, doporučuju kdyžtak vyzkoušet ![]()
Myrtila - to sme urobili pred nekoľkými rokmi, pri mužovej 70.-tke. Sú traja súrodenci a majú takú štandartnú, ale naozaj peknú, spoločnú portrérovú fotku, keď boli predškoláci .Napadlo ma urobiť rovnakú kompozíciu po toľkých rokoch, a vydarilo sa to, a v súvislosti s tým o čom sa tu teraz píše, dokonca všetci traja majú prirodzený, aj keď tak trochu starecký úsmev .
Keď boli naše deti malé ešte sa tak mohutne nefotilo. Neskôr, ešte sme nemali mobily, fotili sme fotoaparátom, deti už boli dospelé a bývali vo svete, takže keď sme za nimi prišli a išli sme niekam na výlet apod., túžili sme po spoločných fotkách . Dcéra sa niekedy správala až nevhodne, ako to odmietala .No a doba sa posunula, a teraz fotí a fotí .... Keď sme vlani mali u nás vnukov a poprosila som na rozlúčku o spoločnú fotku, s úsmevom zaujali pozíciu, za čo som im poďakovala, a spomenula som, ako ich maminka kvôli foteniu kedysi vyvádzala . Dobre sa na tom zasmiali, lebo teraz fotí pri každej príležitosti.
Blanka Tak s takovým časovým odstupem to musí být taky parádní fotka ![]()
A ještě, souvisí to s fotkama i vláknem, fakt jsem se před pár dny zasmála tátovi
Měli jsme rodinnou sešlost a dělali jsme si hromadnou fotku, pak mu říkám "pošli mi jí". My si spolu skoro vždycky píšeme přes hromadný rodinný chat, takže když to chtěl poslat jenom mně, začal hledat v kontaktech... nenašel mě tam pod rodným příjmením, ani pod vyvdaným, měl tam několik kontaktů vždycky jenom s jedním nebo druhým příjmením bez křestního jména, až konečně našel jeden se správným prvním písmenem křestního jména, tak to na něj poslal, no ale mně to nepřišlo
tak panika, komu z klientů poslal naši rodinnou fotku, no za chvilku mu přišla odpověď od mé tchýně, že děkuje za krásnou fotku a posílá taky jednu na oplátku (zase jejich stranu rodiny a naše poslední hromadné foto) ![]()
Blanka To úplně nesnáším, když moje máma začne vzpomínat jak jsme s bráchou u něčeho vyváděli a ještě jak jsme rok a něco od sebe, tak se jí ty situace pletou. Neteř má vždycky nějaké doplňující otázky, babi se do toho zamotá, no kovbojka pro všechny. :D
Fakt někdo vypadáte dobře na selfíčkách? Nechápu.
Sweet Potato mám na IG jenom selfíčka a doteď jsem myslela, že na všech vypadám dobře. Ale teď jsi mě zviklala. ![]()
Sweet Potato Ja ne!
Mha To je dobrý! ![]()
Myslím, že je to Orvieto, zkus to ověřit...:-)
Mha To je vtipný ![]()
Mha google mi rika Siena
Pinot Noir Počkej, to je zmatení pojmů. Ty to máš většinou samospouští, ne? Já si představuju takové ty k sobě namačkané hlavy, obvykle jedna vykulená vepředu.
Sweet Potato samospoušť zcela výjimečně, za letošek snad jen tu fotku k příležitosti nahého zahradničení.
Jinak všechny moje fotky na IG jsou selfie. Přijde mi daleko jednodušší se vyfotit hezky takhle vlastní rukou, než tou samospouští, o další osobě nemluvě.
Mha to je Siena
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články