stes Chvilku jsem uvažovala, čeho sis cvakla. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Byla jsem za kamarádkou na vsi, kam se odstěhovala kvůli dětem a na procházce (kamarádka, já, její děti na kole a můj pes) jsme míjely, jak to bývá všude venku, štěkající ploty. No a můj vořech se samozřejmě nechal vyprovokovat a odpovídal. U jednohu plotu povídám, neblbni, takový prťata, na ty se nevytahuj ... Kouknu za plot a byli tam dva - jeden malej pejsek a jedna malá kočka. A ta kočka dorážela na plot stejně jako pes, syčela a skákala na plot a mávala tlapkama a doprovázela nás celou délku plotu, její kámoš už to dávno vzdal. Ben teda koukal dost nejistě... Škoda, že jsem neměla telefon, byl by to virál ![]()
Samantha Tak to bych taky chtěla vidět.
Asi pes zákeřně maskovanej za kočku![]()
něco pro naši expertku na fonty andulka01 ![]()
RoSa
dokonalý
marieu nasi meli souseda, co ma sest deti v 3+1 a ten sedaval v aute na parkovisti celkem pravidelne. Naprosto ho chápu![]()
RoSa no tyjo ![]()
Mrakoplas Bernadeta, taky se mi ta scénka vybavila ![]()
RoSa Nastesti asi ti, kterym je plakat urceny, nectou to, co my ![]()
RoSa směju se tomu už od včerejška ![]()
Tahle hláška se u nás doma asi ujme.

Právě proběhl pokus zadat mi úkol: připravit slajd na zítřejší meeting, který ani nemám v kalendáři, ani nemám tušení, že vůbec existuje.
Ze si pry nemám dělat starosti, když to nezvládnu. Tak to mne už vůbec nenapadlo. ![]()
continuityKdo byl ten odvážný, tvůj oblíbený kolega?
Isca jj, ale to tak nějak vystihuje situaci obecně.
Já vůbec neměla tušení, co by tam mělo byt, čeho se schůzka týká, žádná šablona nic. To miluji ze všeho nejvíc, kdyby to byl někdo oblíbený, asi zkusím nějak pomoct, ale nedostává se mi motivace ![]()
Prý on si myslel, že už mě tam už pozval někdo jinej. Myslet znamená hovno vědět, chtělo se mi říct.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články